Konfirmation i Romelanda/Kareby

Född 2007? Häng med på äventyr!

Nu är det dags för dig som är född 2007 (eller 2006 om du missade förra gången) att fundera på om du vill hänga med på en spännande och fantastiskt rolig resa genom att bli konfirmand!

Livet rusar ofta på. Skola, intressen, dator, sport och mycket annat tar tid. Så när och var ska man hinna fundera på och ställa de stora frågorna?

Konfirmationstiden är ett väldigt bra tillfälle att få tid till att undersöka livets stora frågor på ett roligt och avslappnat sätt. Det är en möjlighet att få nya vänner, eller lära känna sina gamla lite bättre.

Förutom undervisning blir det även tid till läger, lek, musik, drama, gudstjänst och upplevelser.

Du behöver inte tro på Gud för att påbörja konfirmandtiden. Alla frågor och funderingar är tillåtna. Testa gärna – om du väljer att hoppa av vet du i alla fall lite mer om vad du tar ställning till.

I år erbjuder vi följande upplägg:

Sommarkonfa

Här konfirmeras man i slutet på sommaren 2022 efter ett 10 dagars läger i början på augusti (28/7-7/8). Vi åker vi till den härliga lägergården Helsjön (inte långt från Varberg).

Uppstart: 1:a Advent, 28/11 i Romelanda kyrka kl 10. Efter gudstjänsten är det möte med vårdnadshavare och konfirmander!

Introduktionsläger på Helsjön: 3-5/12.

Konfaträffar: Ungefär en fredagkväll i månaden.

Sommarläger: 28/7 - 7/8 2022.

Dagträffar inför konfirmationen: 9/8 - 12/8 (hemma)

Konfirmationshögtid: 13-14/8 2022 i Romelanda eller Kareby kyrka.

Detta alternativ är gratis!

För mer information, kontakta:

Joel Kalin, 0739-859131

joel.kalin@svenskakyrkan.se

Vi ser gärna att du anmält dig innan 31 oktober 2021!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLNINGSSIDAN