Konfirmation i Romelanda/Kareby

Född 2006? Häng med på äventyr!

Nu är det dags för dig som är född 2006 att fundera på om du vill hänga med på en spännande och fantastiskt rolig resa genom att bli konfirmand!

Livet rusar ofta på. Skola, intresse, dator, sport och mycket annat tar tid. Så när och var ska man hinna fundera på och ställa de stora frågorna?

Konfirmationstiden är ett väldigt bra tillfälle att få tid till att undersöka livets stora frågor på ett roligt och avslappnat sätt. Det är en möjlighet att få nya vänner, eller lära känna sina gamla lite bättre.

Förutom undervisning blir det även tid till läger, lek, musik, drama, gudstjänst och upplevelser.

Du behöver inte tro på Gud för att påbörja konfirmandtiden. Alla frågor och funderingar är tillåtna. Testa gärna – om du väljer att hoppa av vet du i alla fall lite mer om vad du tar ställning till.

Du kan välja mellan två olika alternativ:

Konfirmationsalternativ 2020-2021:

Sommarkonfa (lägerbaserat)

Detta är konfirmandalternativet för dig som vill konfirmera dig på sommaren och vara med på ett lite längre läger. Under c:a 10 dagar i slutet på sommaren 2021 åker vi till en fantastisk lägergård i Dalsland som heter Luthagård!

Uppstart: 8/11 i Romelanda kyrka kl 10.

Introduktionsläger: 13-15/11.

Konfaträffar: Ungefär en fredagkväll i månaden.

Sommarläger: 29/7 - 8/8 2021.

Dagträffar inför konfirmationen: 9/8 - 13/8 (hemma)

Konfirmationshögtid: 14-15/8 2021 i Romelanda kyrka.

Detta alternativ är gratis!

För mer information, kontakta:

Kristofer Strid, 0739-859130

kristofer.strid@svenskakyrkan.se

Vinterkonfa

Detta är ett alternativ till dig som vill konfirmationsläsa i huvudsak under veckodagar efter skolan. Merparten av träffarna blir i förskolan Lammets lokaler i Ullstorp.

Inskrivning och uppstart: 8/11 i Kareby kyrka kl 10.

Introduktionsläger: 13-15/11.

Konfaträffar: C:a två onsdagar i månaden i månaden i Ullstorp + en fredagkväll i månaden i Romelanda (i huvudsak)

Vårläger: 26/2-2/3 2021.

Konfirmationshögtid: 15/5 2021 i Kareby kyrka.

Detta alternativ är gratis!

För mer information, kontakta:

Peter Stenman, 0739-857566

peter.stenman@svenskakyrkan.se

Vi ser gärna att du anmält dig innan 8 oktober 2020!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLNINGSSIDAN