Boka lokaler

Som privatperson och organisation kan du hyra lokaler för till exempel möten, födelsedagar eller andra tillställningar. Här kan du boka direkt. Inom några dagar får du en bokningsbekräftelse eller så kontaktar vi dig om vi har frågor.

På grund av pandemin hyr vi inte ut våra lokaler för närvarande

Att tänka på innan bokning

Ta del av prislista samt information angående rutiner för uthämtning av nycklar och städning i listan nedan. Alla folksamlingar ska ske enligt folkhälsomyndigheternas rekommendationer och det är du som bokar som har det ansvaret för din samling. 

Är du förtorendevald eller ideell i Svenska kyrkan på Orust bokar du enklast lokal för dina samlingar genom att mejla oss.

I samband med vigsel, dop och begravning görs bokning av lokal i samband med intresseanmälan, se länkar längst ner på sidan.

Lämna uppgifter om bokningen och Klicka i den eller de lokaler du önskar boka nedan. 

Kontaktperson

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR. Beroende på syfte administrerar vi uppgifterna utifrån rådande informationssäkerhetsåtgärder. Du har enligt dataskyddsförordningen rätt att få ett utdrag av dina personuppgifter samt information om hur vi behandlar dem, under förutsättning att din identitet kan bevisas.

Vid bokning av privatperson

Vid bokning av organisation