Noter
Foto: @abstract-stock.adobe.com

Musikcafé med glass

Glasscafé med musik eller musikcafé med glass. Välj själv! Några onsdagar i juli och augusti i församlingshemmets café eller utanför om vädret bjuder på härlig sommarvärme. Välkommen!

Musik för själen och hjärtat

Onsdag 17 juli kl 19 vid församlingshemmet

Lotta Gunnarsson (cello, piano) och Pia Ewaldz (violin, piano) vill med instrumentens hjälp spegla kärlekens många uttryck genom musiken. Det blir ett stämningsfullt akustiskt program, bl.a. Schuberts varma drömmande ”Ständchen”, John Lennon/Paul McCartneys glada, medryckande ”Here comes the Sun” och den kända ”Amazing Grace”. Dikter på kärlekens tema varvas med musiken. Välkommen till en stund som gör gott för själen och hjärtat!

Det jag söker

Onsdag 24 juli kl 19 vid församlingshemmet

Sånger i jazzton om tro, tvivel, längtan och förundran med Daniella Springer Johansson (sång), Markus Jullander (piano) och Daniel Andersson (kontrabas).

Sommarmusik med Brasskvartetten Cameratha

Onsdag 31 juli kl 19 vid församlingshemmet

En musikalisk upptäcksfärd från visa till jazz med egenskrivna arrangemang i olika stilar.

Nu har jag bestämt mig!

Onsdag 7 augusti kl 19 vid församlingshemmet

Robert, församlingens kantor, går i pension och bjuder in sina musikvänner till en härlig blandning av musik med sommarkänsla.
Robert Stenborg, piano
Daniel Rodhe, saxofon