Noter
Foto: @abstract-stock.adobe.com

Musikcafé med glass

Glasscafé med musik eller musikcafé med glass. Välj själv! Några onsdagar i juli och augusti i församlingshemmets café eller utanför om vädret bjuder på härlig sommarvärme. Välkommen!

Folkton i sommarkväll

Onsdag 12 juli kl 19 vid församlingshemmet

Fem starka musiksjälar som spelar svängig, medryckande och modern folkmusik – så beskriver sig kvintetten VÄDUR. De kommer att bjuda på en blandning av nya egenskrivna låtar och tolkningar av traditionella låtar. 

Visor om längtan och hopp

Onsdag 19 juli kl 19 vid församlingshemmet

Längtan rymmer både vemod och hopp. Vi längtar efter det som saknas, den som saknas, det vi minns och drömmer om. Daniel Petrén är sångare och gitarrist från Uddevalla. Han framför ett program med egna sånger, tonsättningar av 
bla Nils Ferlin, tolkningar av favoritpsalmer och klassiska gitarrstycken. 

Stjärnfyllda duetter - Songs from the movies

Onsdag 26 juli kl 19 vid församlingshemmet

Sång och musik från oförglömliga scener på den vita duken. Smäktande klassiska duetter blandas med musikal och jazziga toner från ett helt sekel av filmer. Emelie Sundborn, sopran, och Rikard Flink, tenor, ackompanjeras av Robert Stenborg på piano.

Sommarvindar som bär

Onsdag 2 augusti kl 19 vid församlingshemmet

Musik av Sting, Björn J:son Lindh och Vivaldi med flera. Bredden är stor under kvällens musikcafé. Robert Stenborg, klaviatur, Tom Tveita, bas, Christopher Holmgren, trummor, och Mats Grundberg, gitarr, bjuder på somrig instrumentalmusik.