Välkommen till Norrahammars församling.

Vi visar varandra omsorg och tar ansvar i Coronakrisen

Svenska kyrkan och Norrahammars församling ser allvarligt på utbrottet av Coronaviruset. Vi håller oss uppdaterade och följer utvecklingen i vår omvärld, både här hemma och ute i världen. Vi följer rekommendationer, restriktioner och beslut från våra myndigheter och Växjö stift. Krisläget förändras ständigt och vi anpassar vår verksamhet och vårt agerande därefter.

Följande gäller tillsvidare

Gudstjänster
Vi firar gudstjänster, mässa och musikgudstjänster enligt fortlöpande annonsering på webben och i Jönköpings-Posten. De rådande omständigheterna medför dock vissa anpassningar:

• Gudstjänstfirare uppmanas att varken handhälsa eller omfamna varandra.
  • Vi sitter med minst en (1) meters avstånd ifrån varandra, i kyrkbänken och även i andra sammanhang.
  • Vi stannar hemma vid minsta tecken på sjukdom. Se vidare Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
  • Vid nattvarden delas endast brödet ut.

Äldreboenden
Vid våra äldreboenden är gudstjänster och andakter inställda.

Servering
All servering av mat och dryck (såsom vid bön & soppa, middagsbön & lunch, frukostar, m.m.) och caféverksamhet (såsom drop-in-fika och kvällsmackan, m.m.) ställs in från och med tisdag 17 mars. Detta gäller även kyrkkaffe.

Verksamheter
Verksamheter som erbjuds kan komma att ställas in, även med kort varsel. Se fortlöpande annonsering.

Körer och barn och ungdomsverksamhet planeras i dagsläget att genomföras men kan komma att ändras.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss!

Utökade öppettider för Norrahammars kyrka

Norrahammars kyrka är öppen för bön och andakt på vardagar under dagtid samt på söndagar i samband med gudstjänster.

Aktuellt från Norrahammars församling

Prenumerera via RSS