Fisksätra kyrka Fisksätra torg
Foto: Alice Braun

Fisksätra kyrka

Körer i Nacka kyrka, Älta kyrka, Fisksätra kyrka och Forumkyrkan

I Nacka församling finns körer för alla stämmor och åldrar med blandad repertoar. Körerna övar i de olika kyrkorna och deltar vid flera tillfällen under terminerna i Nacka församlings gudstjänstliv och håller även egna konserter.

Fält med färgglada tulpaner, påskliljor och blå himmel

Konserter i Nacka kyrka, Älta kyrka och Fisksätra kyrka

Välkommen till stämningsfulla konserter i Nacka församling!

Guds Hus råd & stödcenter

Guds Hus råd & stödcenter är ett samarbete mellan Nacka församling, Stockholms katolska stift och Muslimernas förening i Nacka. Vår personal har religiös, språklig och mångkulturell kompetens och ger samtalsstöd och vägledning. All verksamhet är kostnadsfri. Vi tar gärna emot gåvor till vår verksamhet.

Guds Hus - där människor möts

Guds Hus är ett interreligiöst fredsprojekt i Fisksätra där Svenska kyrkan, Stockholms katolska stift och Muslimernas förening i Nacka samverkar. Tanken är att skapa en mötesplats för kristna och muslimer, motverka främlingskap och istället utveckla vänskap och respekt för varandra.

fisksätra kyrka

Fisksätra kyrka Fisksätra torg