Other languages with Google Translate

Bli volontär i Fisksätra kyrka

Var med och gör en insats i Fisksätra kyrkas sociala verksamheter!

Vi söker dig som har ett socialt engagemang och ett intresse för människor. Som volontär i Fisksätra kyrka kommer du att göra en insats tillsammans med församlingens diakoner och andra volontärer. Du kommer att möta människor i olika situationer och åldersgrupper. Det är en fördel om du har någon av dessa olika kunskaper som språk, administration, ekonomi, juridik, pedagogik eller praktiska kunskaper. Du bidrar med den tid du har och binder dig inte vid regelbundna tider.
Som volontär kan du finnas med i olika sammanhang, som till exempel Öppen dörr, kontaktperson för nyanlända, eller vara med i sykretsen.

Kontakt: Pernilla Landin, 08-546 06 186