Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling Webbplats

Gemenskap i Fisksätra kyrka

Lunchträffar i Fisksätra
Gemenskap, soppa och underhållning i Fisksätra kyrka.
Torsdag 12.00
Program:

19/1 Elin Therese och Simon Nyberg sång, gitarr och mandolin -”Folkliga visor och melodier från Norden”

2/2 Kaya Åhlander och Carin Ödquist
”Hjärtats nyckel heter sång”

16/2 Allsång med Per Rönnblom - Kom och var med och sjung!

2/3 Anna Bromeè  ”Den som är glad – ett blandat 60-talsprogram med välkända låtar”

16/3 Jukebox–önska en sång med Therese Helgesson piano, Peter Hägerås sång och gitarr, Britta Therén sång och dragspel.

30/3 Sanna Sisters sjunger och dansar för oss

13/4  Lena Nilsson och Carina Nilsson. ”Musik i påsktid -ett stämningsfullt program med jazztoner”

27/4  ”Vår vår” ett härligt musikprogram med Johan och Gabriel, sång och gitarr

11/5  Marina Johansson och pianisten Måns Ek bjuder på musikaliska pärlor från förr till nu.

1/6 Svensons Treooo Monica Bring med den vita saxofonen - sommaravslutning!
Kontakt: Pernilla Landin Pernilla Landin

Öppen dörr
Ta en fika och umgås, skapa, var med på bön eller meditation. Du kan också få hjälp med att fylla i blanketter, kontakta myndigheter mm. (Öppen grupp). Måndag 10.00-11.45, start 16/1
Kontakt: Pernilla Landin Pernilla Landin

Family night
Under ”Family night” händer något för de flesta åldrar och smaker i Fisksätra kyrka. Vi samlas och äter kvällsmat och firar mässa tillsammans.
Varje tisdag med start 17/1
15.00 Läxhjälp och mellamål,
15.30 Unga Fiskar. Pyssel & kul för barn, åk 1-5
17.00 Gemensam måltid
18.00 Fisksätramässa
19.00 Projektkör

Söndag i Fiskis start 22/1
Förutom Söndagsbön varje söndag 17.00, erbjuder Fisksätra kyrka ett varierande program på söndagar som konserter, yoga, psalmtimmen, bibelsamtal, samtalsgrupp och barngruppen Minifiskar. Håll utkik på anslagstavlan utanför kyrkan eller på församlingens webb om vad som händer de olika söndagarna.

Kvinnofest Onsdag 8/3 kl. 10.00-13.00 Vi dansar, äter gott (knytis) och lyssnar på spännande talare om att stärka kvinnors roll i samhället.