Kyrkskolan

Det finns möjlighet att låna Kyrkskolan för samvaro i samband med dop och begravningsgudstjänst. Kyrkskolan går också att hyra för privat bruk liksom Kyrkans Hus och Sandhems församlingshem.

Kyrkskolan ligger strax norr om Nykyrka kyrka, är byggd omkring 1880 och hette då Nykyrka småskola. Sedan flera år hör Kyrkskolan till församlingen och efter renovering våren 2011 är huset modernt  och fräscht. På andra våningen har kyrkvaktmästarna personalutrymme och kontor.
Sedan sommaren 2011 är sommarkaféet förlagt till Kyrkskolan och många äldre Mullsjöbor har uttryckt sin glädje över att få vara i sin gamla skola och har berättat om småskollärarinnan Nanna Wiberg (1906-1990), som var deras första "fröken". Hon bodde dessutom på ovanvåningen.
Kyrkskolan