Other languages with Google Translate

Scouter

Gillar du att vara ute i naturen och att få prova på nya saker? Häng med scouterna i Tolered! Scouterna är för barn och ungdomar från 8 år som vill träffa andra med intresse för och nyfikenhet på skog, natur och kristen gemenskap.

I scouterna är vi både ute och i kyrkans lokaler där scouterna får möjlighet att prova på en mängd olika aktiviteter. Vi åker på hajker och läger med vindskydd eller tält. En scout blir redo för livet genom en rolig, utvecklande och äventyrlig fritid!

Måndagar, kl. 18.00-20.00 och 18.00-19.30 för de yngsta scouterna
Toleredskyrkan

Vill du vara med? Eller är du intresserad av att bli scoutledare? Hör av dig till Emma Sandgren!

Kostnad: 200 kr/termin (Avgift för läger och vissa aktiviteter tillkommer.)
Om du av ekonomiska skäl har svårt att delta, kontakta någon av församlingens diakoner för ansökan om bidrag.

Bedrivs i samarbete med EFS scoutförbund SALT.

För mer information kontakta:

Carina  Widell

Carina Widell

Vi samarbetar med Sensus studieförbund.

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!