Scouter

Gillar du att vara ute i naturen och att få prova på nya saker? Häng med scouterna i Tolered! Scouterna är för barn och ungdomar från 8 år som vill träffa andra med intresse för och nyfikenhet på skog, natur och kristen gemenskap.

I scouterna är vi både ute och i kyrkans lokaler där scouterna får möjlighet att prova på en mängd olika aktiviteter. Vi åker på hajker och läger med vindskydd eller tält. En scout blir redo för livet genom en rolig, utvecklande och äventyrlig fritid!

Måndagar, kl. 18.00-20.00 och 18.00-19.30 för de yngsta scouterna
Toleredskyrkan

Vill du vara med? Eller är du intresserad av att bli scoutledare? Hör av dig till Carina Widell!

Kostnad: 200 kr/termin (Avgift för läger och vissa aktiviteter tillkommer.)
Om du av ekonomiska skäl har svårt att delta, kontakta någon av församlingens diakoner för ansökan om bidrag.

Bedrivs i samarbete med EFS scoutförbund SALT.

För mer information kontakta:

Carina  Widell

Carina Widell

Vi samarbetar med Sensus studieförbund.

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.

Alla kan hamna i situationer som kan vara svåra att ta sig ur på egen hand. Den 24 augusti öppnar Lundby församlings diakonimottagning i Biskopsgårdens kyrka. Där erbjuds socialt, och i vissa fall ekonomiskt, stöd till dig som är folkbokförd i församlingen.

Diakonimottagning öppnar i Lundby församling

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

Hjälp och stöd