Kyrkan för de yngre barnen

Här finns verksamhet samlad för barn upp till förskoleklass. Grupperna är fulla av lek, pyssel, berättelser från bibeln och mycket mer.

Med anledning av coronaviruset

Från och med 1 juni 2020 öppnar Lundby församling delvis vissa verksamheter igen, under sommaren kommer bland annat caféer att hållas. All verksamhet genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och enligt riskbedömningar som gjorts för respektive aktivitet. För aktuell information om varje verksamhet, se kalendern här. Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet!

Liten & Stor är Lundby församlings öppna förskola för barn i sällskap med vuxen. Den finns på flera ställen i församlingen. Välkommen!

Liten & Stor - öppen förskola

Smörgåsfika, samtal och möjlighet att träffa nya vänner. Vi träffas i Prästgården intill Brämaregårdens kyrka.

Babycafé

Liten & stor i Toleredskyrkan, Lundby församling.

Pappa-barn

Öppen förskola i Toleredskyrkan för pappor med barn i åldern 0-3 år.

Liten & stor i Toleredskyrkan, Lundby församling.

Efter 2 för de små

Varva ner i trevligt sällskap och gör något extra roligt efter en dag på förskolan! Ett par gånger per termin är det "Efter 2 för de små" i Toleredskyrkan. Varmt välkomna till barn i åldern 0–5 år och medföljande vuxen!

I samband med öppna förskolan Liten & Stor i Lundby nya kyrka har vi en gudstjänst för de allra minsta vid några tillfällen per termin.

Pyttegudstjänst – en gudstjänst för de allra minsta

Gudstjänst med Små & Stora är en enkel gudstjänst med sång, psalmer, ord och ibland drama. Här får barnen extra utrymme och bidrar på olika sätt i gudstjänsten. Barn- och ungdomskörerna står ofta för musiken.

Gudstjänst med Små & Stora

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.