Färg & Fantasi

Gruppen för dig som vill utforska ditt bildskapande. Vi träffas varje vecka i Lundby församlingshem vid Lundby gamla kyrka.

Sommaruppehåll

Just nu har många grupper sommaruppehåll. Se kalendern om du vill veta när den här verksamheten startar för hösten igen. Vi ses!

Färg & Fantasi är en grupp som träffas i Lundby församlingshem för att teckna, måla och umgås. Vi använder oss av olika tekniker som till exempel tusch, blyerts, akvarell och pastell.

Måndagar under terminerna, se kalendern för aktuella datum
Kl. 9.30-14.30

Lundby församlingshem

För mer information, kontakta:

Ing-Britt Levin
Tfn: 0739-31 94 83

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.

Alla kan hamna i situationer som kan vara svåra att ta sig ur på egen hand. Den 24 augusti öppnar Lundby församlings diakonimottagning i Biskopsgårdens kyrka. Där erbjuds socialt, och i vissa fall ekonomiskt, stöd till dig som är folkbokförd i församlingen.

Diakonimottagning öppnar i Lundby församling

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

Hjälp och stöd