Flitiga fingrar Odensjö

Syföreningen ”Flitiga fingrar” i Odensjö träffas en måndag i månaden under vår och höst för att sy och handarbeta.

I första hand gör vi babypaket till Erikshjälpen. Paketen innehåller en filt, två skjortor, två byxor, tvål, tygblöjor, en handduk, tvättlappar, fyra säkerhetsnålar, en stickad tröja och ett gosedjur. I största möjliga mån tar vi tillvara kasserade lakan (skjortor och blöjor), trikåtröjor (byxor) och handdukar som på detta sätt får nytt liv.

Det känns bra att kunna hjälpa små nyfödda barn till fattiga föräldrar med ett startpaket. Vill du också hjälpa till?

Dag och tid: Måndagar en gång i månaden kl 18.00
Plats: Odensjö församlingshem