Foto: Landvetter Härryda Pastorat

Boda Borg

Följ med oss på ett återträffsläger för assistenter och alla er som konfirmerade sig 2020 och 2021.

Upplägg

Detta helgläger handlar om att få en inblick i vad livet som Assistent har att erbjuda. Vi reser till Karlskoga för att besöka Boda Borg - där gör vi olika questar under lördagen. Läs mer om Boda Borg här. På kvällen går vi gemensamt till någon närliggande snabbmatskedja och käkar innan kvällens hemliga program tar vid. Efter frukost på söndagen packar vi ihop oss och reser hem.

Resan

Vi samlas i Prästgården kvällen fredagen den 3/9 och reser till Boda Borg med buss. Vi kommer att sitta på varsitt dubbelsäte på resan dit och hem. Vi reser hem söndagen den 5/9 och kommer tillbaks till Prästgården på eftermiddagen. 

Vid minsta tecken på förkylning, halsont, feber mm skall deltagaren stanna hemma. Vi vill också göra föräldrar uppmärksamma på att om ert barn insjuknar under resans gång vill vi att ni hämtar omgående. Alltså behöver ni vara tillgängliga under den tid som vi genomför resan. Om någon i barnets/ungdomens närhet insjuknat strax innan avresan vill vi också att denna avstår från att resa för sin egen och andras säkerhet.

Boendet

Vi kommer att bo på Boda Borg. Vi har bokat Äventyrslogin, som är lägenheter med 8-10 bäddar uppdelat på 2 eller 3 rum. I varje lägenhet finns badrum med toalett och dusch. Vi har även tillgång till en konferenssal på kvällen där vi kommer ha samlingar och andakt. 

Kostnad

Vi använder oss av en flexibel kostnadsmodell - det betyder att Du får betala vad du tycker att resan är värd; vi erbjuder dig som är anmäld Assistent hos oss resa, boende, mat och upplevelsen på Boda Borg från 100 SEK. Det betyder att du som minst måste betala 100 SEK men att du själv får avgöra exakt hur mycket du vill betala. Betalning sker till Bankgiro BG 213-8642 eller via Swish till nummer 123 476 26 62, märk betalningen "Boda Borg + Ditt namn". 

Packlista

I menyn till höger (eller nedanför om du läser detta på din telefon eller surfplatta) hittar du en länk till vår packlista.

Anmälan

 

Anmälan öppnar v.33!

Du anmäler dig i formuläret längst ned på sidan. Om du blir sjuk inför resan eller får förhinder måste du avanmäla dig genom en målsman - du kan alltså inte själv meddela oss ditt avhopp via t.ex. instagram DM. !