Foto: Landvetter Härryda Pastorat

Boda Borg

Följ med oss på ett återträffsläger den 22-24 september för assistenter och alla er som är konfirmerade i Landvetter Härryda Pastorat.

Upplägg

Detta helgläger handlar om att få en inblick i vad livet som Assistent har att erbjuda. Vi reser till Karlskoga för att besöka Boda Borg - där gör vi olika questar under lördagen. Läs mer om Boda Borg här. På kvällen går vi gemensamt tilnågon närliggande snabbmatskedja och käkar innan kvällens hemliga program tar vid. Efter frukost på söndagen packar vi ihop oss och reser hem.

Resan.

Vi samlas vid Landvetter Kyrka fredag den 22e kl 17.45 och reser till Boda Borg med buss. Vi åker hem på söndag morgon den 24e och kommer tillbaks till Landvetter Kyrka runt lunch.

Boendet

Vi kommer att bo på Boda Borg. Vi har bokat Äventyrslogin, som är lägenheter med 8-10 bäddar uppdelat på 2 eller 3 rum. I varje lägenhet finns badrum med toalett och dusch. Vi har även tillgång till en konferenssal på kvällen där vi kommer ha samlingar och andakt. 

Packlista

- Träningskläder (långa träningsbyxor är bra!)
- Bekväma skor till Questarna
- Kläder för två dagar
- Varma kläder för nattligt utomhusäventyr
- Toalettväska och eventuella mediciner
- Handduk om du vill duscha
- Sängkläder (underlakan, påslakan och örngott)
   och ev. extra kudde
- Snacks

Kostnad

Vi använder oss av en flexibel kostnadsmodell - det betyder att Du får betala vad du tycker att resan är värd; vi erbjuder dig resa, boende, mat och upplevelsen på Boda Borg från 200 SEK. Det betyder att du som minst måste betala 200 SEK men att du själv får avgöra exakt hur mycket du vill betala. 

Märk betalningen med ditt för- och efternamn samt Boda Borg

SWISH: 123 476 2662

Bankgiro: 213-8642

Vi vill ha betalningen senast den 15 september

 

Avtal

Du måste även skriva på avtal för att åka med. Detta finns att ladda ner nedan. Skriv på det och lämna in senast avresedagen, men gärna tidigare. Det går också bra att skanna in/fota av och mejla till mikaela.dageras@svenskakyrkan.se.

Klicka här för att komma till avtalet!

 

Du anmäler dig i formuläret längst ned på sidan. Om du blir sjuk inför resan eller får förhinder måste du avanmäla dig genom en målsman - du kan alltså inte själv meddela oss ditt avhopp via t.ex. instagram DM. !

OBS! Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller!

 

ANMÄLNINGSFORMULÄR BODABORG!

Anmälan till Boda Borg 2023 är stängd!