Assistent

Konfirmationen är inte slutet på äventyret! Som konfirmerad i Landvetter och Härryda Pastorat är du välkommen att bli Assistent hos oss. En Assistent är kort och gott någon som väljer att engagera sig efter sin konfirmation.

Som Assistent kan du bli en viktig medhjälpare i all vår ungdomsverksamhet och följer konfirmanderna under hela konfirmandupplevelsen. Dessutom får du ta del av exklusiva aktiviteter och följa med på våra Assistentresor. Somliga är Assistenter under ett år medan andra stannar mycket längre - det är upp till var och en.

Aktiviteter

Prästgården är öppen varje torsdag mellan 14.00 och 21.30 (om inget annat meddelas). Hit är du alltid välkommen! Här erbjuds möjligheten att delta i våra aktiviteter, fika eller bara hänga. Vill du ha mer information om veckans aktivitet besöker du oss på Prästgårdens instagramkonto @prastgarden.

För att hjälpa till i konfirmandverksamheten får du också en kortare ledarutbildning där du får fundera kring hur du kan vara en ledare för unga människor. Allt vi gör utgår från Prästgården men allt äger inte rum i den.

Resor och Läger

Under läsåret 2021-2022 kommer Prästgården att anordna följande resor och läger:

  • 17-19 september 2021: Återträffresa för konfirmander och assistenter till Bodaborg Karlskoga.
  • 9-10 oktober 2021: Världensbarnövernattning. En övernattning där vi bland annat samlar in pengar till Världens barn.
  • Höstlovet: Krakowresa för assistenter och alla som konfirmerades 2020 och 2021

 

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM!

Klicka här för att komma till vårt konto på instagram.

Anmälan 

Här anmäler du dig som Assistent. Dina uppgifter sparas tills dess att du avanmäler dig som assistent men max 5 år om du inte meddelar annat.