Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Körer för barn, unga och vuxna

Sjung ut i någon av våra körer! Vill du veta mer, kontakta oss. Körerna träffas inte fysiskt just nu med anledning av restriktionerna.

Änglakören åk 6-7

Vi övar våra röster, lär oss roliga sånger, övar på att sjunga i stämmor och inte minst så leker vi. Föranmälan till Eva Mering.
Körledare: Eva Mering. Förskollärare: Irene Aronsson.
Övar: Tisdagar kl.16.00-17.00
Plats: Klockargården, stora salen, Kyrkvägen 35.

Vuxenkörer

Ceciliakören

Ceciliakören är en vuxenkör med en bred repertoar, allt från jazz & visor till större klassiska och nyskrivna körstycken.
Körledare: Alvar Nilsson.
Övar: Måndagar, 19.00-21.30
Plats: Klockargården, Kyrkvägen 35, Kungsängen

Andreaskören

Är en vuxenkör som framför allt sjunger på gudstjänster men även ger konserter. Körvana och notläsningskunnande är en fördel men absolut inget krav.
Körledare: Eva Mering.
Övar: Tisdagar kl. 18.30-20:30
Plats: Klockargården, stora salen. Kyrkvägen 35.

Capella Cantica

Capella Cantica är en vuxenkör med en bred repertoar, allt från jazz & visor till större klassiska och nyskrivna körstycken.
Körledare: Alvar Nilsson.
Övar: Onsdagar kl. 19.00-21.30
Plats: Klockargården, Kyrkvägen 35, Kungsängen

Västra Ryd Voices

Är en kör för alla åldrar som sjunger gospel och pop, gärna med koreografi, ger konserter och sjunger på gudstjänster. Här lär vi in det mesta på gehör.
Körledare: Eva Mering.
Övar: Torsdagar kl. 19.00-20.30
Plats: Kungsängens kyrka. Kyrkvägen 35.