Verksamhet i Hardemo församling

Läs mer om vilka grupper och aktiviteter som erbjuds i Hardemo församling.

Barn och familj

Kyrkans barntimmar i Hardemo

Kyrkans barntimmar är en verksamhet för 4-5 åringar. Vi har samling, lyssnar till bibelberättelser, ber, sjunger, pysslar, leker och har fruktstund.

En liten pojke och en bebis leker med leksaker som sitter på väggen.

Öppen förskola i Hardemo sockenstuga

Välkommen du som har barn i åldern 0-5 år till trevlig gemenskap med plats för lek och goda samtal.

En flicka sitter i knät på sin tjejkompis och ler mot kameran.

Kyrkans Unga i Hardemo

Wow! Vad roligt vi har på Kyrkans Unga i Hardemo. Kom och häng med du också.

"Bästa du" - en ungdomspodcast

Ungdomspodden "Bästa du" är en podcast där vi samtalar kring ungdomars frågor, tankar och dilemman som kommit in till vår frågelåda.

"Bästa du" - Frågelådan

Skicka in dina frågor och funderingar till frågelådan för ungdompodden "Bästa du". Frågorna ligger till grund för vad vi tar upp i podden.

Ungdomar hoppar i motljus

Konfirmation i Kumla - Det handlar om dig

Är du intresserad av att konfirmera dig hos Svenska kyrkan i Kumla 2022-2023? Vad roligt! Är du född 2008 kommer du att få inbjudan med posten. Anmäl dig här.

Vuxen

Hur ser du på Bibelns texter? Bild på en bibel.

Hur ser du på Bibelns texter?

Välkommen till den skapande bibelgruppen. Vi läser, samtalar och målar utifrån texterna. Ledare Kerstin Nilsson Eskilsson. Start 14 mars.

Två människor på promenad. Bild på fötterna.

Följ med på veckans vandring

Följ med på en yttre och inre vandring. Vi går långsamt och har flera stopp utmed vägen. Veckans vandring anordnas varje torsdag förmiddag mellan 10-12.

En tom fåtölj. Bredvid syns arkivbilder från Kumla torg och Kumla kyrka.

Livsbejakande möten

Varje människa bär på en berättelse. I programserien "Livsbejakande möten" får du ta del av olika människors minnen från förr och livets utmaningar och glädjeämnen. Programmen är inspelade och visas här på hemsidan.

Någon sitter och stickar med rött garn.

Sykvällar

Har du något handarbete som ligger och väntar på att bli färdigt? Ta med det och kom till en trevlig sykväll i Hardemo sockenstuga.

Gruppen för internationellt arbete

Kumla pastorat känner ansvar för att engagera sig i den världsvida kyrkan. Därför är ett aktivt arbete med vänpastorat och Act Svenska kyrkan en viktig del.

Hardemo kyrkokör

Kyrkokören i Hardemo har funnits i hundrafyrtio år. Dagens kör sjunger flerstämmigt och medverkar både i gudstjänster och ger egna konserter. Vi tar gärna emot fler körsångare!