Informationsbrev Nr 18 Juli -23

Välkommen till Knista församlings nyhetsbrev!

Glad Sommar!
Ni har väl inte missat att…
... det finns våffelcafé under sommaren?
...Maria Sundström föreläser om Knista kyrka 8 juli samt 29 juli kl 15-17

Pilgrimsvandra med oss
(Ett samarbete med Edsberg och Mosjö-Täby församlingar)
Sista anmälningsdag—23 augusti. Det finns några platser kvar!!
En vandring i Skapelsetid Sälen 14-17 september 2023

Vi åker med buss och bor på Sälsäterns fjällgård med självhushåll. Det kommer att gå en vandring (ca 1 mil) utmed Södra Kungsleden som är spånglagd och tillgänglighetsanpassad. Det finns också möjlighet att anta en vandring med lite större utmaning. Vi kommer att besöka Fjällkyrkan och Trollskogen. Beräknat pris ca 2000:- då ingår buss, boende och mat.

Frågor eller anmälningar – Kontakta: Per Pettersson (Edsberg och Mosjö-Täby församlingar) per-axel.pettersson@svenskakyrkan.se / 019-15 47 67 Annette Wisser Boman (Knista församling) annette.wisser@svenskakyrkan.se / 0585-315 64

Ekumeniska rastvärdar
Verksamheten med rastvärdar kom igång under slutet av vårterminen.
Rastvärdarna har upplevt sina besök på skolan som meningsfulla och trevliga och skolans rektor har uttryckt uppskattning för rastvärdarnas insatser.
Det skulle vara bra med några personer till som kan vara på skolan kanske någon gång i veckan (alltid 2 personer åt gången) mellan kl 11 och 13. Skolan har bjudit på lunch för vär-darna.
Vi har en upptaktsmöte för de nuvarande rastvärdarna kl 11 den 14 augusti. Är du intresse-rad av att vara med—eller att få veta mer - då är du välkommen.
Kontaktperson: Graham Jarvis: 072 520 2897 graham.jarvis@svenskakyrkan.se