Knislinge-Gryt och Kviinge

Kontakt

Knislinge-Gryt och Kviinge Besöksadress: Kristianstadsvägen 6, 28932 Knislinge Postadress: BOX 36, 28921 KNISLINGE Telefon: +46(44)67980 E-post till Knislinge-Gryt och Kviinge

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Knislinge-Gryt och Kviinge församlingar

Knislinge-Gryt och Kviinge församlingar finns ca två mil norr om Kristianstad och två mil öster om Hässleholm i det nordöstra hörnet av Skåne, Östra Göinge kommun. Här vill vi finnas till för människor i glädje och sorg, i fest och vardag, och verka för att fler och fler ska upptäcka rikedomen i kristen tro!

Välkommen till våra gudstjänster samt våra samlingar och verksamheter. Vi firar mässa i stort sett varje söndag och helgdag under året – i Kviinge kyrka (Hanaskog) kl 11 och i Knislinge kyrka kl 16 (under sommaren är tiden kl 09.30 i Knislinge).

Mer om kommande gudstjänster hittar du här.