Other languages with Google Translate

Kontakt

Knislinge-Gryt och Kviinge Besöksadress: Kristianstadsvägen 6, 28932 Knislinge Postadress: BOX 36, 28921 KNISLINGE Telefon:+46(44)67980 E-post till Knislinge-Gryt och Kviinge

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till oss!

Knislinge-Gryt och Kviinge församlingar vill finnas till för människor i glädje och sorg, i fest och vardag, och verka för att fler och fler ska upptäcka rikedomen i kristen tro!

Vem du än är, hur du än mår, var du än bor och vad du än tror - Du är varmt välkommen till våra gudstjänster samt alla andra samlingar och verksamheter!

Centrum i våra församlingars liv är gudstjänsterna! Kalender över dem hittar du här.