Other languages with Google Translate

Kontakt

Grava församling Besöksadress: Skönviksvägen 2, 65350 KARLSTAD Postadress: Box 8116, 65008 KARLSTAD Telefon: +46(54)536220 E-post till Grava församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Grava församling

Grava församling består av Skåre samhälle och landsbygden runt omkring. Namnet härstammar från gamla Grava socken och har anor från 1300-talet. Församlingen har en låg medelålder och en rik verksamhet för barn, unga och äldre.

Under rubriken Verksamhet på den gula listen längst upp på sidan kan du läsa om våra grupper och verksamheter.

Klicka på BARN OCH UNGA-LIV OCH RÖRELSE för att läsa om våra barn- och ungdomsgrupper och GEMENSKAP FÖR DAGLEDIGA för verksamhet för vuxna. Det finns också information om våra körer och konfirmation.

Barn- och familjeaktiviteter

Julkonsert i Grava kyrka 16/12 kl 18.00, insläpp från 17.15. OBS! Bara en konsert!

Mer info kommer senare.