Other languages with Google Translate

Kontakt

Grava församling Besöksadress: Skönviksvägen 2, 65350 KARLSTAD Postadress: Box 8116, 65008 KARLSTAD Telefon: +46(54)536220 E-post till Grava församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Grava församling

Grava församling består av Skåre samhälle och landsbygden runt omkring. Namnet härstammar från gamla Grava socken och har anor från 1300-talet. Församlingen har en låg medelålder och en rik verksamhet för barn, unga och äldre.

Under rubriken Verksamhet på den gula listen längst upp på sidan kan du läsa om våra grupper och verksamheter.

Klicka på BARN OCH UNGA-LIV OCH RÖRELSE för att läsa om våra barn- och ungdomsgrupper och GEMENSKAP FÖR DAGLEDIGA för verksamhet för vuxna. Det finns också information om våra körer och konfirmation.

Under juli har pastorsexpeditonen öppet/telefontid måndag-fredag 10.00-12.30.
OBS! torsdag 12/7 stängt.

Vi längtar hem till våra ägare. Känner du igen mig? Jag finns på hatthyllan vid barnentrén.
Har ni glömt något mer från "Sommarkul" finns det antingen i kapprummen eller på expeditionen. Tack alla ni som kom och besökte oss på Familjeveckorna!