Kyrkogårdsförvaltningen i Göteborg

Med sina 35 kyrkogårdar, cirka 115 000 gravar och runt 160 anställda är Göteborgs kyrkogårdsförvaltning en av landets största.

Markarbeten sker på både Kviberg och Vrångö nya

Flera arbeten på gång i maj

Markarbeten sker på både Kviberg och Vrångö nya

Sök efter graven på Svenska gravar.

Var finns graven?

Sök efter graven på Svenska gravar.

Låt oss hjälpa till. Vi är på plats och sköter kyrkogårdarnas allmänna ytor och cirka 35 000 gravar. Vi erbjuder olika typer av skötselavtal. Populärast är vårt årspaket.

Beställ gravskötsel

Avgiftssatsen för 2017 är nu beslutad av Kammarkollegiet. Avgiften blir 24,6 öre per hundralapp (justerad 1 dec). Den enhetliga avgiften tas ut från 2017 och syns på skattsedeln från 2018.

Ny enhetlig begravningsavgift

Det är en svår situation när någon som står oss nära går bort. Förutom sorgen det innebär, ställs vi inför en rad praktiska problem. Men det är inte bråttom.

Vid dödsfall

Gå en digitalt guidad rundtur på delar av Östra kyrkogården och Stampens kyrkogård i Göteborg.

Ljudguidad rundtur på kyrkogård

En tillbyggnad av dagens krematorium på Kvibergs kyrkogård har påbörjats. Här kommer vi successivt att följa arbetet - i text och bild. Följ med på resan!

Ett nytt krematorium blir till

Från och med budget för verksamhetsåret 2017 gäller gemensam begravningsavgift inom Svenska kyrkan.

Gemensam begravningsavgift från 2017

Här listar vi ett antal av de arbeten som pågår på våra kyrkogårdar.

Aktuella projekt

Här listar vi ett antal av de arbeten som pågår på våra kyrkogårdar.

För att bevara karaktären på kyrkogårdarna återanvänds gamla gravar som lämnats tillbaka.

Återgångsgravar