Kyrkogårdsförvaltningen i Göteborg

Med sina 34 kyrkogårdar, cirka 105 000 gravar och runt 170 anställda är Göteborgs kyrkogårdsförvaltning en av landets största.

Låt oss hjälpa till. Vi är på plats och sköter kyrkogårdarnas allmänna ytor och cirka 35 000 gravar. Vi erbjuder olika typer av skötselavtal. Populärast är vårt årspaket.

Beställ gravskötsel

Under 2016 erbjuds återigen guidade vandringar på tre av våra kyrkogårdar

Gå en guidad vandring på en kyrkogård

Under 2016 erbjuds återigen guidade vandringar på tre av våra kyrkogårdar

En tillbyggnad av dagens krematorium på Kvibergs kyrkogård har påbörjats. Här kommer vi successivt att följa arbetet - i text och bild. Följ med på resan!

Ett nytt krematorium blir till

Från och med budget för verksamhetsåret 2017 gäller gemensam begravningsavgift inom Svenska kyrkan.

Gemensam begravningsavgift från 2017

Här listar vi ett antal av de arbeten som pågår på våra kyrkogårdar.

Aktuella projekt

Här listar vi ett antal av de arbeten som pågår på våra kyrkogårdar.

För att bevara karaktären på kyrkogårdarna återanvänds gamla gravar som lämnats tillbaka.

Återgångsgravar