Kyrkogårdsförvaltningen i Göteborg

Kyrkogårdsförvaltningen i Göteborg

Med sina 34 kyrkogårdar, cirka 105 000 gravar och runt 170 anställda är Göteborgs kyrkogårdsförvaltning en av landets största.

Det är en svår situation när någon som står oss nära går bort. Förutom sorgen det innebär, ställs vi inför en rad praktiska problem. Men det är inte bråttom.

Vid dödsfall

Sök efter graven på Svenska gravar.

Var finns graven?

Sök efter graven på Svenska gravar.

Låt oss hjälpa till. Vi är på plats och sköter kyrkogårdarnas allmänna ytor och cirka 35 000 gravar. Vi erbjuder olika typer av skötselavtal. Populärast är vårt årspaket.

Beställ gravskötsel

Just nu söker vi ett antal kyrkogårdsarbetare. På Västra kyrkogården behöver vi också en entreprenadmekaniker.

Lediga jobb

Här listar vi ett antal av de arbeten som pågår på våra kyrkogårdar.

Aktuella arbeten

Här listar vi ett antal av de arbeten som pågår på våra kyrkogårdar.

För att bevara karaktären på kyrkogårdarna återanvänds gamla gravar som lämnats tillbaka.

Återgångsgravar

Gå en digitalt guidad rundtur på delar av Östra kyrkogården och Stampens kyrkogård i Göteborg.

Ljudguidad rundtur på kyrkogård

Askgravlunden på Säve kyrkogård har dragits med återkommande sättningar i mark. En anledning till detta är att det intilliggande vattendraget ofta svämmar över.

Smyckningsplatsen vid Säve askgravlund flyttas

En tillbyggnad av dagens krematorium på Kvibergs kyrkogård har påbörjats. Här kommer vi successivt att följa arbetet - i text och bild. Följ med på resan!

Ett krematorium blir till

Från och med budget för verksamhetsåret 2017 gäller gemensam begravningsavgift inom Svenska kyrkan.

Gemensam begravningsavgift från 2017