Kyrkogårdsförvaltningen i Göteborg

Med sina 34 kyrkogårdar, cirka 105 000 gravar och runt 170 anställda är Göteborgs kyrkogårdsförvaltning en av landets största.

En tillbyggnad av dagens krematorium på Kvibergs kyrkogård har påbörjats. Här kommer vi successivt att följa arbetet - i text och bild. Följ med på resan!

Ett nytt krematorium blir till

Från och med budget för verksamhetsåret 2017 gäller gemensam begravningsavgift inom Svenska kyrkan.

Gemensam begravningsavgift från 2017

Här listar vi ett antal av de arbeten som pågår på våra kyrkogårdar.

Aktuella projekt

Här listar vi ett antal av de arbeten som pågår på våra kyrkogårdar.

För att bevara karaktären på kyrkogårdarna återanvänds gamla gravar som lämnats tillbaka.

Återgångsgravar