Kyrkogårdsförvaltningen i Göteborg

Med sina 35 kyrkogårdar, cirka 115 000 gravar och runt 170 anställda är Göteborgs kyrkogårdsförvaltning en av landets största.

Den nya askgravlunden samt det nya församlingshemmet vid Askims kyrka invigs söndag 27 augusti.

Invigning av askgravlund i Askim

Sök efter graven på svenskagravar.se

Var finns graven?

Sök efter graven på svenskagravar.se

Visst vill man vårda minnet av sina anhöriga. Låt oss hjälpa till med graven om du inte hinner, kan eller orkar ta hand om graven själv. Nyhet - beställ din gravskötsel på webben.

Beställ gravskötsel

Det är en svår situation när någon som står oss nära går bort. Förutom sorgen det innebär, ställs vi inför en rad praktiska problem. Men det är inte bråttom.

Vid dödsfall

Gå en digitalt guidad rundtur på delar av Östra kyrkogården och Stampens kyrkogård i Göteborg.

Ljudguidad rundtur på kyrkogård

Musik och sånger - inför begravningen

För att bevara karaktären på kyrkogårdarna återanvänds gamla gravar som lämnats tillbaka.

Återgångsgravar