Foto: Tommy Hvitfeldt

Kapell och ceremonilokaler

Vi har lokaler för begravningar i ceremonilokaler och kapell. Det finns plats för olika livsåskådningar med såväl borgerliga som begravningar i Svenska kyrkans ordning eller andra religiösa former.

Våra kapell/ceremonilokaler är till för begravningar med olika uttryckssätt/livsåskådning. Sankt Olofs kapell på Kvibergs kyrkogård, Ambjörnhagen på Billdals kyrkogård, Östra kapellet på Östra kyrkogården, Fridhems kapell på Fridhems kyrkogård och Sankt Markus på Västra kyrkogården är neutrala ceremonilokaler medan Sankt Sigfrids kapell på Kvibergs kyrkogård och Sankt Lukas kapell på Västra kyrkogården är invigda kyrkorum.

Läs mer om:
Ambjörnhagens ceremonilokal - på Billdals kyrkogård
Fridhems kapell - Fridhems kyrkogård
Sankt Lukas & Sankt Markus - på Västra kyrkogården
Sankt Olofs & Sankt Sigfrids kapell - på Kvibergs kyrkogård
Östra kapellet - på Östra kyrkogården

En länk till borgerliga begravningsförrättare finns på Göteborgs Stads webbsida om begravningar.

Du når oss på 031-731 80 80 - tryck 2 för hjälp med frågor kring begravning.
Öppet för telefon vardagar kl. 9-12, 13-15. Utifrån den pågående coronapandemin är det inte öppet för fysiska besök.
gbg.begravning@svenskakyrkan.se

Begravningsexpeditionen finns på Kvibergs begravningsplats, till vänster efter huvudentrén.