Foto: Malou Augustin

Gravskötsel

Många vårdar själva minnet av sina anhöriga. Om man inte hinner, kan eller orkar ta hand om graven själv – låt oss hjälpa till. Du kan också beställa din gravskötsel på webben.

Låt oss ta hand om graven

Vi erbjuder olika typer av skötselavtal, från ytskötsel av en gräs-, grus- eller sandyta, till hela årspaket med skötsel också av blomsterrabatten. Vi klipper gräs, fyller på grus, jord och sand, planterar vår- och sommarblommor, gödslar, rensar ogräs och vattnar vid behov. Till Allhelgonahelgen lägger vi ut granris och dekorationer så att graven är välskött hela året runt. Populärast är vårt årspaket. Det går också att beställa ett flerårsavtal. 

Se information om gravskötselerbjudande för din grav och beställ direkt här på svenskagravar.se.
Sök upp den grav det gäller, klicka på personens namn och välj sedan meny ”Beställ gravskötsel”. Där får du upp de alternativ och priser som gäller för just denna grav.

Du hittar en aktuell prislista över ett urval av vårt sortiment på vår webbsida Priser för gravskötsel.

Du är också välkommen att kontakta vår gravskötselexpedition för rådgivning och beställning av gravskötsel på tel. 031-731 80 80. Expeditionen finns på Västra kyrkogården i Göteborg. Se nedan för öppettider.

Här kan du läsa vad kunder och besökare tycker om skötseln av gravar och kyrkogårdar (enkätundersökning allhelgonahelgen 2018).

Beställ gravskötsel på webben eller via expeditionen

Du kan beställa gravskötsel på webben - gå till svenskagravar.se, sök upp graven det gäller och fyll i dina önskemål (tips: förenkla sökningen genom att filtrera på Göteborgs begravningssamfällighet).

Du är alltid välkommen att diskutera olika möjligheter med vår personal på Gravskötselexpeditionen, telefon 031-731 80 80 knappval 1. Expeditionen finns på Västra kyrkogården i Göteborg. E-post finns här.

Läs våra villkor vid beställning av gravskötsel.

Gravskötsel-expeditionen

Vi svarar på alla frågor om skötsel av gravar, utbud/sortiment av växter samt olika former av skötselavtal. 

Ring tel: 031-731 80 80. Tryck 1 för hjälp med frågor kring gravskötsel.

Öppet för telefon vardagar kl. 9-12, 13-15. Utifrån den pågående coronapandemin är det inte öppet för fysiska besök.

E-post: gbg.gravskotsel@svenskakyrkan.se

Besöksadress: Västra kyrkogården, 
Sven Brolids väg 35, 414 73 Göteborg

Postadress: Box 1526, 401 50 Göteborg