Gislaveds pastorat

Välkommen till gemenskap, tro och hopp i våra åtta församlingar; Anderstorp, Bosebo, Burseryd, Gislaved, Norra Hestra, Villstad, Våthult och Västbo Sankt Sigfrid. Vill du veta mer om varje kyrka så finns en liten film att lyssna på, du hittar länken längre ner på sidan. En levande kyrka i tiden - öppen och välkomnande - dit alla kan komma oavsett var man befinner sig på trons väg.

Här har du möjlighet att besöka varje kyrka via en liten film. En kort historik som ger dig mer kunskap. Det finns även möjlighet att lyssna på dessa filmer när du besöker våra kyrkor.  Klicka här för att se filmer om våra kyrkor

Digitala sändningar

Nedan hittar ni våra digitala morgon- och kvällsandakter, bibelstudium. Välkommen att delta!

Morgon- och kvällsandakt

Måndagen den 31 maj gjorde församlingsherde Anders Hullfors sin sista digital andakt för denna gången. Nu när vi äntligen kan öppna upp våra kyrkor så är ni välkomna till våra gudstjänster. Morgon- och kvällsandakterna kommer att finnas kvar på vår hemsida. Klicka här för att komma till andakterna.

Bibelstudium över Markus evangelium

Välkommen att vara med på lite fördjupning i Markus evangelium! Anna-Karin Gabrielsson kommer att presentera texterna och fundera lite kring dem. Ibland kommer vi att ha lite experthjälp i form av Göran Larsson, präst i Svenska kyrkan som har ägnat sitt liv åt studier av judendomen, Gamla testamentet och andra judiska skrifter samt den judisk-kristna dialogen. På tisdagar berättar Anna-Karin och på torsdagar fördjupar Göran, båda dagar kl. 14.00. Välkommen att vara med!

Söndagens gudstjänst

Nu när vi öppnar upp våra kyrkor för gudstjänster kommer vi inte längre att spela in några digitala gudstjänster. Du kan hitta alla våra tidigare inspelade gudstjänster här. Klicka här och scrolla sedan ner för att se gudstjänsten.

Helgmålsbön

Nu ringer klockorna in helgen - välkommen att lyssna till helgmålsbön. Nu när vi öppnar upp våra kyrkor för gudstjänster kommer vi inte längre att spela in helgmålsbön. Du kan hitta alla våra tidigare inspelade helgmålsböner här.

Veckans psalm

En gång i veckan presenterar vi veckans psalm här på hemsidan. Välkommen att sjunga med! Klicka här och scrolla ned för att se filmen.

Sigfrids källa

Välkommen hit och drick en gång i veckan. Här finns en tanke att stanna upp kring och ett bibelord att gå vidare till om du önskar.