Gislaveds pastorat

Välkommen till gemenskap, tro och hopp i våra åtta församlingar; Anderstorp, Bosebo, Burseryd, Gislaved, Norra Hestra, Villstad, Våthult och Västbo Sankt Sigfrid. Vill du veta mer om varje kyrka så finns en liten film att lyssna på, du hittar länken längre ner på sidan. En levande kyrka i tiden - öppen och välkomnande - dit alla kan komma oavsett var man befinner sig på trons väg.

Digitala gudstjänster

Nedan hittar ni våra digitala gudstjänster, morgon- och kvällsandakter samt musikandakter så att du kan fira gudstjänst där du är.

Här har du möjlighet att besöka varje kyrka via en liten film. En kort historik som ger dig mer kunskap. Det finns även möjlighet att lyssna på dessa filmer när du besöker våra kyrkor.  Klicka här för att se filmer om våra kyrkor