Gislaveds pastorat

Välkommen till gemenskap, tro och hopp i våra åtta församlingar; Anderstorp, Bosebo, Burseryd, Gislaved, Norra Hestra, Villstad, Våthult och Västbo Sankt Sigfrid. Vill du veta mer om varje kyrka så finns en liten film att lyssna på, du hittar länken längre ner på sidan. En levande kyrka i tiden - öppen och välkomnande - dit alla kan komma oavsett var man befinner sig på trons väg.

Digitala gudstjänster

Nedan hittar ni våra digitala gudstjänster, morgon- och kvällsandakter samt musikgudstjänster så att du kan fira gudstjänst där du är.

Var rädda om varandra!

Vi pausar!

Efter senaste restriktioner från vår regering samt samråd med med Växjö stift och Region Jönköping har vi beslutat att pausa alla våra gudstjänster och våra övriga verksamheter, även våra utomhusgrupper som t.ex. promenadgrupper. Varje söndag kommer vi att ha ställföreträdande gudstjänster där präst och kantor är på plats och ber, dessa gudstjänster är ej öppna för allmänheten. Vi hänvisar återigen till våra digitala gudstjänster som vi lägger ut varje söndag på pastoratets hemsida www.svenskakyrkan.se/gislaved. Där hittar ni även våra digitala morgon- och kvällsandakter som läggs ut varje dag. Vi kommer med ny information varje vecka – besök vår hemsida för aktuell information. Var rädda om varandra!

Detta gör vi för att minimera spridningsrisken av Coronaviruset. Se aktuell information här!

Information om Coronaviruset Covid-19

Med anledning av coronaviruset Covid - 19 har vi lagt ut ny information 201104. Eftersom läget i Sverige är så skiftande har vi ingen möjlighet att hålla informationen ständigt uppdaterad utan hänvisar till allmänna informationskanaler såsom Folkhälsomyndigheten och UD.

Förskolan Coronaviruset Covid-19

Nu när vi inte kan träffas fysiskt så finns våra präster och diakoner tillgängliga för samtal via telefon. Ring 0371-831 00 så hjälper vi dig vidare. Vi finns här för dig!

Vill du prata?

Brev från biskopen till församlingarna i Växjö stift. Det har kommit ytterligare ett brev från Biskop Fredrik 201124.

Här har du möjlighet att besöka varje kyrka via en liten film. En kort historik som ger dig mer kunskap. Det finns även möjlighet att lyssna på dessa filmer när du besöker våra kyrkor.  Klicka här för att se filmer om våra kyrkor