Stickcafé

Alla är välkomna, hit kommer människor i alla åldrar, och barn leker kring borden. Och det är så praktiskt att sticka - för samtalen bärs av pauserna som själva stickandet gör naturligt, och skratten hinner eka ut!

Alla sorters handarbeten kan man göra i gemenskap.

• Du som tycker att du har glömt hur man gjorde.
  • Du som aldrig har provat på.
  • Du som alltid har något på gång.
  • Vi hjälper varandra och reder ut små fnurror och stora härvor.

Vi har garn och stickor här och du har möjlighet att bidra till ett viktigt arbete, att skänka halsdukar, mössor, vantar, strumpor och annat som vi producerar till dem av oss som behöver. Klippans yllefabrik stödjer vårt arbete genom att skänka och rabattera garn som vi köper där.

Ingen anmälan, kom när du kan och vill!
Om du undrar något kontakta gärna Gunnel Holmqvist.

Vi träffas i KyrkStugan torsdagar ojämna veckor mellan kl 09.30-11.30.
Stickcaféet har nu sommaruppehåll men börjar träffas igen den 29 augusti.

Gunnel Holmqvist

Församlingsvärdinna