Örtagården

För kropp, själ och ande ... Och vi har tankar på en örtagård, för många, att vi luktar och smakar, gräver och planterar, lär oss och låter historiens och bibelns örtagård bli verklighet här hos oss...

Med utgångspunkt från historiens och bibelns örtagård har nu sex "rutor" med medicinalväxter, "ett grönt apotek", blommor och kryddväxter planterats utanför Kyrkstugan. Allt kan användas i vår vardag.

Vi vill lära, diskutera, göra studiebesök och utveckla vidare. Alla är välkomna, det behövs ingen föranmälan.

Bild: Genarps församling

Örtagårdsgruppen börjar träffas igen den 10 september 2019 och träffas sedan varannan vecka fram till 3 december.

Kontaktperson: Bengta Nilsson, tel. 0720 - 21 36 72.