Foto: Ikon

Örtagården

Vi luktar och smakar, gräver och planterar med utgångspunkt från bibelns örtagård...

Med anledning av covid-19

Restriktionerna fortsätter och endast 8 personer får samlas samtidigt (undantag för begravningar där 20 personer får samlas) och det innebär att alla verksamheter pausas hela januari månad. Vi kommer endast att sända digitala gudstjänster. Förhoppningsvis kan verksamheterna och gudstjänsterna starta igen när smittspridningen har minskat.

Med utgångspunkt från historiens och bibelns örtagård har sex "rutor" med medicinalväxter, "ett grönt apotek", blommor och kryddväxter planterats utanför Kyrkstugan. Allt kan användas i vår vardag och i gudstjänsterna på altaret. Nu finns även en förklarande skylt där.

Foto: Genarps församling

Vi vill lära, diskutera, göra studiebesök och utveckla vidare. Alla är välkomna, det behövs ingen föranmälan.

Kontaktperson: Bengta Nilsson, tel. 0720 - 21 36 72.