Onsdagsgruppen

"Gamla" måndagsgruppen. En grupp för dig som tycker om att skapa med garn eller andra material för att hjälpa andra. Och för dig som vill hjälpa till på annat sätt.

Med anledning av corona/covid-19

Nu har de flesta verksamheterna sommaruppehåll under juni-augusti.

Vi hoppas att verksamheterna kan komma igång igen till hösten men pga. Covid-19 kan det bli ändringar.
Titta gärna i kalendern här på hemsidan för aktuell information och på vår facebooksida.

Måndagsgruppen har bytt namn till onsdagsgruppen och träffas nu istället på onsdagskvällar.

ONSDAGSGRUPPEN, för dig som tycker om att hjälpa andra.

Vi arbetar för den sociala verksamheten i Genarps församling och Diakonicentralen i Lund. Målsättningen är hjälparbete i olika former i Genarp/Lund.
För dig som tycker om att skapa med garn,stickor och virknål eller andra hantverk för att hjälpa andra, även du som vill hjälpa till på annat sätt. Våra alster har vi försäljning på eller skänker till välgörande ändamål. I mitten av oktober har vi höstmarknad i kyrkstugan efter gudstjänst i kyrkan.
Någon/några gånger i månaden, kör vi till Diakonicentralen i Lund, för att lämna hela kläder för årstiden, hygienartiklar och andra nödvändigheter de behöver för att ge hemlösa ett drägligare liv.

Vi träffas i kyrkstugan på onsdagar kl. 18.00-20.00 följande datum: 2/9, 9/9, 16/9, 23/9, 7/10, 14/10, 21/10, 4/11, 11/11 och 18/11.

Då arbetar händerna medan vi samtalar och ger varandra glada tillrop.
Ingen anmälan, utan kom när du kan och vill.

Hjärtligt välkommen i gemenskapen.
Kontaktperson: Carina Hansson tel. 0703-97 71 49