Svenska kyrkan i Gävle

Svenska kyrkan i Gävle Besöksadress: Kaplansgatan 1, 80320 GÄVLE Postadress: Box 1423, 80138 GÄVLE Telefon: +46(26)170400 E-post till Svenska kyrkan i Gävle Webbplats

Svenska kyrkan i Gävle

Välkommen till Svenska kyrkan i Gävle! I högtid och vardag, i glädje och sorg, i livets alla skeden.

Ökat valdeltagande i kyrkovalet

Sergio delar ut valkuvert i Staffans kyrka, Anders och Nina sitter i Tomaskyrkan som valförättare, Styrbjörn och Eilis är valförättare i Hemlingby kyrka.

En jämn ström med människor röstade i vallokalerna runt om i Gävle. Det verkar som en hel del människor röstade i kyrkovalet för första gången vilket är glädjande. Här hittar du de preliminära valresultatet.

Svenska kyrkan i Gävle (Gävle pastorat) ligger i Uppsala stift.