Foto: Magnus Aronson

Söderledskyrkan

Där ljuset bryter in

Kontakt och öppettider

Här hittar du info om hur du når oss, gör en bokning eller vilka tider kyrkorna är öppna.

Grupper och verksamheter

I församlingens tre kyrkor finns ett myller av verksamheter för alla åldrar! Sjung i kör, gå på kurser och föreläsningar, pilgrimsvandringar, andlig hälsa, öppna förskolor och mycket mer!

Dop, konfirmation, bröllop & begravning

Många kommer i kontakt med kyrkan vid stora händelser i livet när det på ett eller annat vis förändras. Någon i familjen eller vänkretsen blir döpt. En älskad mormor dör. En ungdom konfirmeras. Ett par gifter sig. Kyrkan kan också ge stöd när livet inte blir som man tänkt sig. Här hittar du all info om hur du gör en bokning, samtidigt som vi reder ut många funderingar kring dop, konfirmation, bröllop samt begravning.

Tro, Kropp & Själ

│Fördjupning│Reflektion│Återhämtning│ Pilgrimsvandringar│Samtala│Meditera│

Barn & Familj

Aktiviteter och mötesplatser för dig och ditt barn. Alla våra verksamheter för barn är avgiftsfria!

Ung i Farsta

Att vara ung är att leva i förändring. Att vara i livets upp- och nedgångar. Att leva livet. Vi erbjuder kravlös gemenskap med plats för tankar, sökande och utveckling. En gemenskap där alla får plats och tas på allvar.

Konfirmation i Farsta

Hemmaalternativet I ❤ FARSTA, Vinterkonfirmand Årefjällen och Sommarkonfirmand Gotland. Nu är anmälan öppen för 2022-2023.

Mer om Söderledskyrkan

Fakta om Söderledskyrkan

Här finner du intressant läsning om invigningen, kyrkbygget och en rundvandring av hela kyrkan!

Kolumbariet

Kammare för gravurnor.

Den nya orgeln

Söderledskyrkan har fått en ny orgel!

Kyrka på nätet - vad tycker du?

Vi är intresserade av hur du som på ett eller annat sätt är en del av församlingens verksamhet har varit i kontakt med församlingen digitalt under pandemin. Vi hoppas att du har möjlighet att svara på några korta frågor.