Foto: Magnus Aronson

Söderledskyrkan

Där ljuset bryter in

Kontakt och öppettider

Här hittar du info om hur du når oss, gör en bokning eller vilka tider kyrkorna är öppna.

Grupper och verksamheter

I församlingens tre kyrkor finns ett myller av verksamheter för alla åldrar! Sjung i kör, gå på kurser och föreläsningar, pilgrimsvandringar, andlig hälsa, öppna förskolor och mycket mer!

Dop, konfirmation, bröllop & begravning.

Många kommer i kontakt med kyrkan vid stora händelser i livet när det på ett eller annat vis förändras. Någon i familjen eller vänkretsen blir döpt. En älskad mormor dör. En ungdom konfirmeras. Ett par gifter sig. Kyrkan kan också ge stöd när livet inte blir som man tänkt sig. Här hittar du all info om hur du gör en bokning, samtidigt som vi reder ut många funderingar kring dop, konfirmation, bröllop samt begravning.

Barn & Familj

Aktiviteter och mötesplatser för dig och ditt barn. Alla våra verksamheter för barn är avgiftsfria!

Ung i Farsta

Att vara ung är att leva i förändring. Att vara i livets upp- och nedgångar. Att leva livet. Vi erbjuder kravlös gemenskap med plats för tankar, sökande och utveckling. En gemenskap där alla får plats och tas på allvar.

Tro, Kropp & Själ

│Fördjupning│Reflektion│Återhämtning│ Pilgrimsvandringar│Samtala│Meditera│

Fakta om Söderledskyrkan

Här finner du intressant läsning om invigningen, kyrkbygget och en rundvandring av hela kyrkan!

Kolumbariet

Kammare för gravurnor.

Konsertprogram hösten 2021

Vi bjuder äntligen in till konserter efter lång tid. Här hittar du höstens program. Vi följer FHM:s rekommendationer och har därför begränsat antal besökare i de olika kyrkorna.

Den nya orgeln

Söderledskyrkan får en ny orgel!

Drop in-dop/vigsel

Varmt välkommen på drop in-dop/vigsel lördag 9 oktober 11.00-16.00 i Farstastrandkyrkan

Ansgarskapellet

Mariakapellet