Foto: Magnus Aronson

Söderledskyrkan

Där ljuset bryter in

Här hittar du info om hur du når oss, gör en bokning eller vilka tider kyrkorna är öppna.

Kontakt och öppettider

Ibland blir sådant man funderat på och kanske till och med längtat efter inte av. Tid och ekonomi ska inte vara ett hinder för dop eller bröllop. Kom som du är. Enkelt men fint!

Drop in-dop & drop in-vigsel

Försiktigt uppöppnande från och med 1 juni

Äntligen kan vi börja ett mycket försiktigt uppöppnande efter pandemin. De mesta är fortfarande satt på paus men vi kommer kunna bjuda in till gudstjänst igen från och med 1 juni. Även fler besökare till dop och vigsel kommer vara möjligt. Läs mer nedan. Den här sidan uppdateras allteftersom vi har ny information.

Söderledskyrkan får en ny orgel!

Den nya orgeln

Söderledskyrkan får en ny orgel!

Året 2020 firade Söderledskyrkan 60-årsjubileum. Det blev ett annorlunda jubileum då vi inte kunde bjuda in till fysisk gudstjänst och fest som det var tänkt. Dag Lindberg har skrivit text om kyrkan där ljuset bryter in.

Jubileumsfilm - SE DEN HÄR!

│Dop│Bröllop│Begravning│

Dop • Bröllop • Begravning

│Dop│Bröllop│Begravning│

I församlingens tre kyrkor finns ett myller av verksamheter för alla åldrar! Sjung i kör, gå på kurser och föreläsningar, pilgrimsvandringar, andlig hälsa, öppna förskolor och mycket mer!

Grupper och verksamheter

Här finner du intressant läsning om invigningen, kyrkbygget och en rundvandring av hela kyrkan!

Fakta om Söderledskyrkan

Kammare för gravurnor.