Foto: Magnus Aronson

Stora Sköndals kyrka

Med utsikt över Drevviken

Påskliljor i skolskenet. I bakgrunden skymtas ett kors.

Påsken 2024

Här hittar du veckans alla andakter och gudstjänster. Välkommen till kyrkan!

23/3 Loppis

Sälj själv – eller kom & fynda – i Stora Sköndals kyrka!

En påskkyckling på ett gult papper med färgglada fjädrar.

Påskpyssel

Pyssla roligt pynt inför påsken. Alla välkomna gammal som ung!

Kontakt och öppettider

Här hittar du info om hur du når oss, gör en bokning eller vilka tider kyrkorna är öppna.

Dop, konfirmation, bröllop & begravning

Välkommen till Söderledskyrkan, Stora Sköndals kyrka och Farstastrandkyrkan vid livets stora milstolpar.

Grupper och verksamheter

I församlingens tre kyrkor finns ett myller av verksamheter för alla åldrar! Sjung i kör, gå på kurser och föreläsningar, pilgrimsvandringar, andlig hälsa, öppna förskolor och mycket mer!

Konsertprogram

Konserter i Söderledskyrkan, Stora Sköndals kyrka och Farstastrandkyrkan

Ett glatt barn med rutig mössa gör V-tecknet med båda händerna mot kameran.

Barn & Familj

Vi har aktiviteter och mötesplatser för dig och ditt barn. Alla våra verksamheter för barn är avgiftsfria!

Öppet kapell

Måndagar 13.00-15.00. Välkommen in i Stora Sköndals kapell beläget på Stora Sköndals kyrkogård.

Fakta om Stora Sköndals kyrka

Sedan 1993 ägs Stora Sköndals kyrka gemensamt av Stiftelsen Stora Sköndal och Svenska kyrkan, Farsta församling. Det tillbyggda församlingshemmet ägs av Svenska kyrkan, Farsta församling.

Nyfiket

Onsdagar 13.00-15.00, Diakonalt center (Gula villan) i Stora Sköndal. Välkommen till social samvaro med enkel fika varje onsdag.

Lunchmusik i Stora Sköndals kyrka

Soppa för magen och musik för själen varje torsdag.