Foto: Magnus Aronson

Stora Sköndals kyrka

Med utsikt över Drevviken

Kontakt och öppettider

Här hittar du info om hur du når oss, gör en bokning eller vilka tider kyrkorna är öppna.

Grupper och verksamheter

I församlingens tre kyrkor finns ett myller av verksamheter för alla åldrar! Sjung i kör, gå på kurser och föreläsningar, pilgrimsvandringar, andlig hälsa, öppna förskolor och mycket mer!

Dop, konfirmation, bröllop & begravning

Många kommer i kontakt med kyrkan vid stora händelser i livet när det på ett eller annat vis förändras. Någon i familjen eller vänkretsen blir döpt. En älskad mormor dör. En ungdom konfirmeras. Ett par gifter sig. Kyrkan kan också ge stöd när livet inte blir som man tänkt sig. Här hittar du all info om hur du gör en bokning, samtidigt som vi reder ut många funderingar kring dop, konfirmation, bröllop samt begravning.

Fakta om Stora Sköndals kyrka

Sedan 1993 ägs Stora Sköndals kyrka gemensamt av Stiftelsen Stora Sköndal och Svenska kyrkan, Farsta församling. Det tillbyggda församlingshemmet ägs av Svenska kyrkan, Farsta församling.

Barn & Familj

Aktiviteter och mötesplatser för dig och ditt barn. Alla våra verksamheter för barn är avgiftsfria!

Stora Sköndals kapell

På Stora Sköndals kyrkogård ligger Stora Sköndals kapell.