Lärjungarna

Lärjungarna är en ungdomsgrupp för dig med särskilda behov. Det är en fortsättningsgrupp för dig som har konfirmerats och som vill fortsätta att växa i din tro tillsammans med andra. Under hösten 2020 träffas vi digitalt.

Jesus bästa vänner kallades för lärjungar. De ville lära sig mer om vem Jesus var och vara hans kompis. Jesus vill att vi också ska vara hans vänner och växa i vår tro, därför kallar vi gruppen för Lärjungarna.

På våra träffar kommer vi bl a att pyssla, hålla på med drama, sjunga, leka, fika och fira mässa.

Hösten 2020

Under hösten 2020 kommer vi att träffas digitalt, så att vi håller oss friska! Vi ses alltså inte på Mariagården som vanligt - istället träffas vi via datorn hemma. Kontakta Marie så berättar hon mer om hur det går till. Vi träffas på onsdagar jämna veckor.

Se kontaktuppgifter för anmälan längst ned på sidan.

En träff med Lärjungarna ser ut såhär i höst:

16.30 - 17.00 Samling och pass via din dator

18.30 Aftonbön i Stora  Kopparbergs kyrka

Vi avslutar varje träff med att fira aftonbön i Stora Kopparbergs kyrka. Den är öppen för alla, även föräldrar, chaufförer osv. Vi uppskattar att aftonbönen slutar ca kl 19.00.

Ledare

Det är vi som är ledare för gruppen Lärjungarna:

Cattis, barn- och ungdomsledare

Marie, barn- och ungdomsledare

Maria, präst

Milla, församlingspedagog

Mariagården, Seminariegatan 1 (nedanför Stora Kopparberg kyrka)

Information och anmälan

Marie Andersson, barn- och ungdomsledare
023-70 20 51 e-post

Arrangeras i samarbete med studieförbundet SENSUS.