Lärjungarna

Lärjungarna är en ungdomsgrupp för dig med särskilda behov. Det är en fortsättningsgrupp för dig som har konfirmerats och som vill fortsätta att växa i din tro tillsammans med andra.

Vårterminen startar 30/1!

Jesus bästa vänner kallades för lärjungar. De ville lära sig mer om vem Jesus var och vara hans kompis. Jesus vill att vi också ska vara hans vänner och växa i vår tro, därför kallar vi gruppen för Lärjungarna.

På våra träffar kommer vi bl a att pyssla, hålla på med drama, sjunga, leka, fika och fira mässa.

Vi träffas på onsdagar ojämna veckor. Se kontaktuppgifter för anmälan längst ned på sidan.

En träff med Lärjungarna ser ut så här:

16.30 Samling och pass
18.00 Fika med smörgås, frukt, saft eller te
18.30 Veckomässa i Stora  Kopparbergs kyrka

Vi avslutar varje träff med att fira veckomässa i Stora Kopparbergs kyrka. Den mässan är öppen för alla, även föräldrar, chaufförer osv. Vi uppskattar att mässan slutar ca kl 19.15.

Ledare

Det är vi som är ledare för gruppen Lärjungarna:

Cattis, barn och ungdomsledare

Marie, barn- och ungdomsledare

Maria, präst

Milla, församlingspedagog

Mariagården (Seminariegatan 1, nedanför Stora Kopparberg kyrka)

Information och anmälan

Marie Andersson, barn- och ungdomsledare
023-70 20 51 e-post

Arrangeras i samarbete med studieförbundet SENSUS.

lÄRJUNGARNA