Lärjungarna

Lärjungarna är fortsättningsgrupp för dig som har konfirmerats och som vill fortsätta att växa i din tro tillsammans med andra. Om du har särskilda behov och uppskattar anpassade träffar är Lärjungarna gruppen för dig!

Jesus bästa vänner kallades för lärjungar. De ville lära sig mer om vem Jesus var och vara hans kompis. Jesus vill att vi också ska vara hans vänner och växa i vår tro, därför kallar vi gruppen för Lärjungarna.

Det spelar ingen roll om du konfirmerades nyligen eller för länge sedan. Är du konfirmerad så är du välkommen att vara med i Lärjungarna!

Om du vill bli konfirmerad rekommenderar vi dig Lego-gruppen som erbjuder anpassad konfirmandundervisning. Konfirmandgrupper

Hösten 2021

Vi träffas onsdagar jämna veckor. Start onsdagen den 22 september.

Vi pysslar, sjunger, leker äter mellis, håller på med drama och firar gudstjänst.

En träff med Lärjungarna ser ut så här:

16.30 Samling. Olika aktiviteter på dagens tema.

17.50 Mellis med korv, bröd, frukt och dryck

18.20 Vi går till Stora Kopparbergs kyrka

18.30 Aftonbön/Veckomässa i kyrkan

19.20 Hej då!