Ung

Välkommen att träffa nya och gamla vänner hos Svenska kyrkan Falun.

Ungdomsgrupp Grylle i Grycksbo

Går du i åk 7 och vill vara med? Kontakta Cattis på cathrin.bjorklund@svenskakyrkan.se för information

Lärjungarna

Lärjungarna är en grupp för dig som vill växa i din tro tillsammans med andra. Om du har särskilda behov och uppskattar anpassade träffar är Lärjungarna gruppen för dig!

Svenska kyrkans unga i Falun

En träffpunkt mitt i stan för dig som är 13-30 år. Välkommen förbi!

Lärjungarna

Behöver du någon att prata med?

Om du är ledsen, rädd, orolig eller känner dig ensam. Eller om du bara vill prata med någon som lyssnar. Vem du än är - barn, ung eller vuxen - är du alltid välkommen att kontakta oss för samtal. Du behöver inte vara medlem i Svenska kyrkan för att ta kontakt. Vi nås via telefon, mejl och chatt.