Mötesplatser för vuxna

Umgås över en fika, samtala, lyssna till musik eller sjung själv.

 I Svenska kyrkan Faluns församlingshem och kyrkor bjuds det regelbundet in till gudstjänst, gemenskapsträff, konsert och samtal om tro och liv. Du är välkommen!

Träffar för daglediga

Runt om i Svenska kyrkan Faluns församlingshem och kyrkor bjuds det in till samvaro och samtal. Här kan du också få uppleva musik, film eller någon spännande berättelse. Vill du röra på dig finns möjlighet att träffa andra på en promenad. Ta med dig en vän eller kom och träffa nya vänner. Varmt välkommen!

Tid för reflektion

FÖRELÄSNINGAR, RETREATER, SAMTALSGRUPPER, PILGRIM

Körer för vuxna

Vilken musik gillar du: jazz, klassiskt, folkmusik, gospel? Flera av körerna har en bred repertoar, medan en del är mer nischade - prata med körledarna om vad du söker.

Samtala och lär mer om tro och liv i Svenska kyrkan

Bibliodrama

I Bibliodrama möter vi den bibliska texten med hela vårt jag. Vi upptäcker och upplever texten med kropp och själ, med hjärta och förstånd.

Vill du bli ideell medarbetare / volontär?

Vill du ge av din tid och göra en insats för en medmänniska? Har du en speciell kompetens du vill bidra med? Eller vill du göra något helt nytt? Som ideell medarbetare är du en viktig del av Svenska kyrkans arbete.

Suomalainen seurakuntatyö - finska gudstjänster och församlingsträffar

Sverigefinskt församlingsarbete i Falun och Borlänge.

Ett kors på en gravsten i motljus.

Gudstjänst - ett tillfälle att stanna upp, hämta kraft och reflektera över sitt liv

Gudstjänster firas varje söndag i Svenska kyrkans församlingar, och ofta andra dagar också. En gudstjänst är alltid öppen för alla.

Dela lika och rädda liv

Var tionde människa i världen saknar sitt dagliga bröd trots att det finns tillräckligt med resurser för att alla ska kunna äta sig mätta. Du kan vara med och förändra det.

Läs mer och ge en gåva