Träffpunkter för vuxna

Umgås över en fika, samtala eller lyssna till musik och sång. I Svenska kyrkan Faluns församlingshem bjuds det regelbundet in till gudstjänst, gemenskapsträffar och samtal om tro och liv.

Träffpunkter för daglediga

Runt om i Svenska kyrkan Faluns församlingshem och kyrkor bjuds det in till samvaro och samtal. Här kan du också få uppleva musik, film eller någon spännande berättelse. Vill du röra på dig finns möjlighet att träffa andra på en promenad. Ta med dig en vän eller kom och träffa nya vänner. Varmt välkommen!

Promenadgrupper

Häng med på en promenad! Vi promenerar tillsammans, du tar med eget fika. Ingen anmälan. Välkommen!

Samtala och lär mer om tro och liv i Svenska kyrkan

Jerusalem - en stad tre religioner

I en studiecirkel om Jerusalem, fredens stad, i dialog och konflikt mellan tre världsreligioner, judendom, kristendom och islam, välkomnar vi dig till en serie intressanta föreläsningar och samtalskvällar.

Bibliodrama

I Bibliodrama möter vi den bibliska texten med hela vårt jag. Vi upptäcker och upplever texten med kropp och själ, med hjärta och förstånd.

Enkelt bibelsamtal

Samtal om bibeln i all enkelhet där vi funderar över texterna tillsammans och vad de betyder för oss idag. Inga förkunskaper behövs, öppet för alla. Varmt välkommen!

Onsdagskvällar i Stora Kopparbergs kyrka

Varierat kvällsprogram med reflektion och samtal om trons väsentligheter och om existentiella och samhällsaktuella frågor.

Vill du bli ideell medarbetare / volontär?

Vill du ge av din tid och göra en insats för en medmänniska? Har du en speciell kompetens du vill bidra med? Eller vill du göra något helt nytt? Som ideell medarbetare är du en viktig del av Svenska kyrkans arbete.

Suomalainen seurakuntatyö - finska gudstjänster och församlingsträffar

Sverigefinskt församlingsarbete i Falun och Borlänge.

Ett kors på en gravsten i motljus.

Gudstjänst - ett tillfälle att stanna upp, hämta kraft och reflektera över sitt liv

Gudstjänster firas varje söndag i Svenska kyrkans församlingar, och ofta andra dagar också. En gudstjänst är alltid öppen för alla.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.