Musik och kultur

Välkommen att ta del av församlingens musik­verksamhet – antingen som besökare på någon av våra konserter, eller genom att själv delta som medlem i någon av våra körer. Vi har också stor kulturverksamhet, med föredrag och utställningar.

Kära musikälskare! Efter en lång och varm sommar vill vi nu värma er med höstens alla musikhändelser i Engelbrekts församling. Utifrån ledorden tradition och förnyelse har vi satt samman ett program med både välkänd och mindre känd musik. Välkommen till höstens musikutbud i våra kyrkor!

Aktuella konserter:

Mer om musik och kultur