Träffar med gemenskap

Välkommen till gemenskap, samtal, fika, musik och intressanta program!

Andakt på serviceboende

Loket i Emmaboda

På Loket är det andakt varje torsdag 14.45.
Andakterna hålls av präster och pastorer från Metodistkyrkan, Pingstkyrkan och Svenska kyrkan. En gång i månaden är det nattvard.

Allégården i Långasjö

På Allégården är det andakt varannan torsdag (ojämna veckor) kl.14.30. Andakerna leds av Ulla Sköldh-Jonsson och Britta Mård.

Storegården i Vissefjärda

På Storegården är det andakt varje torsdag kl.14.00.

Ekebo i Algutsboda

Vi firar en enkel andakt på äldreboendet Ekebo (matsalen) tisdagar udda veckor kl. 10, dit alla som vill är välkomna. Sista tisdagen i månaden bjuder medlemmar av syföreningen på kaffe med dopp, det brukar bli en trevlig stund med skratt och prat! För den som vill fira nattvard, men inte har möjlighet att komma till kyrkan, så kommer prästen gärna hem med sockentyget på överenskommen tid, tfn 0471-460 04.

Dagledigträffar

Träffar för daglediga med andakt, kaffeservering, musik m.m. finns runt om i våra församlingar. För aktuella datum se kalendern.

Måndagscafé

Vi träffas varje helgfri måndag 13.30 – 16.30 i Emmaboda församlingshem. Kom och drick kaffe med hembakat bröd till självkostnadspris. Sitt en stund och prata om allt mellan himmel och jord.

Värdinnorna Gerd Ehrén och Monica Karlsson ser till att ni trivs. Man kan stanna en liten stund eller vara med hela tiden.

Cafeét gör uppehåll under sommaren, för aktuella datum se kalendern.

Tisdagsträffar

En gång i månaden under vår- och hösttermin anordnar vi Tisdagsträff i Emmaboda församlingshem kl. 14.00

Underhållning - Kaffeservering. Höstens träffar hittar ni i kalendern.

KYRKLIGA SYFÖRENINGEN

Varannan onsdag i Emmaboda församlingshem träffas syföreningen mellan kl. 15.00-17.00. Datumen vi träffas hittar du i kalendern på hemsidans förstasida.

Vi syr, stickar och virkar, pryder kyrkan till tacksägelsedagen, anordnar höstauktion och stöttar behjärtansvärda projekt med inkomsterna.

Vill du vara med? Kontakta: Monica Karlsson 0471-400 50

Sticka och skicka

Sticka och skicka gruppen träffas varannan fredag mellan 13.00-15.00. Vi syr och stickar babykläder till startpaket, som genom Erikshjälpens försorg delas ut till blivande mammor i behövande områden, för att de ska komma till sjukhuset och föda under säkrare förhållanden.

Vill du vara med? Kontakta: Monica Karlsson 0471-400 50

Friendship café

Friendship café has now ended.
If you are interested in community, then we would recommend the following:

Himlabus
For children and adults. We create, sing, play, worship and eat together!

It's in the church in Emmaboda, thursday every second week (odd weeks), 16:00 - 18:00.

Mötesplats Emmaboda
The municipality is arranging "Mötesplats Emmaboda" where you for example can learn swedish, or just meet other people.
For more information, see here.