Träffar med gemenskap

Välkommen till gemenskap, samtal, fika, musik och intressanta program!

Andakt på serviceboende

Loket i Emmaboda

Andakt varje torsdag 14.45.
Andakterna hålls av präster och pastorer från Metodistkyrkan, Pingstkyrkan och Svenska kyrkan. En gång i månaden är det nattvard.

Allégården (Träskon) i Långasjö

Andakt varannan torsdag (ojämna veckor) kl.14.30. .

Storegården (Dacke) i Vissefjärda

Andakt varje torsdag kl.14.00.

Ekebo (Alsboknuten) i Algutsboda

Andakt tisdagar udda veckor kl. 10. Sista tisdagen i månaden bjuder medlemmar av syföreningen på kaffe med dopp, det brukar bli en trevlig stund med skratt och prat! För den som vill fira nattvard.

Dagledigträffar

Träffar för daglediga med andakt, kaffeservering, musik m.m. finns runt om i våra församlingar. För aktuella datum se kalendern.

Måndagscafé

Vi träffas varje helgfri måndag 13.30 – 16.30 i Emmaboda församlingshem. Kom och drick kaffe med hembakat bröd till självkostnadspris. Sitt en stund och prata om allt mellan himmel och jord.

Cafeét gör uppehåll under sommaren, för aktuella datum se kalendern.

Tisdagsträffar

En gång i månaden under vår- och hösttermin anordnar vi Tisdagsträff i Emmaboda församlingshem kl. 14.00

Underhållning - Kaffeservering. Höstens träffar hittar ni i kalendern.

KYRKLIGA SYFÖRENINGEN

Varannan onsdag i Emmaboda församlingshem träffas syföreningen mellan kl. 15.00-17.00. Datumen vi träffas hittar du i kalendern på hemsidans förstasida.

Vi syr, stickar och virkar, pryder kyrkan till tacksägelsedagen, anordnar höstauktion och stöttar behjärtansvärda projekt med inkomsterna.

Sticka och skicka

Sticka och skicka gruppen träffas varannan fredag mellan 14.00-16.00. Vi syr och stickar babykläder till startpaket, som genom Erikshjälpens försorg delas ut till blivande mammor i behövande områden, för att de ska komma till sjukhuset och föda under säkrare förhållanden.