Vi söker förskollärare!

Nu rekryterar vi personal till förskolan Lyktan som startar i höst!

Vi söker förskollärare till Förskolan Lyktan
– en ny förskola i Vislanda

Vi söker medarbetare till en förskoleverksamhet med planerad start i augusti 2017 i församlingshemmet Lyktan, Vislanda. Tjänsterna blir tillsvidare, på hel- eller deltid.

Verksamhetsbeskrivning:

Svenska kyrkan/Vislanda-Blädinge pastorat startar nu i samarbete med Alvesta kommun en egen förskola som omfattar en syskonavdelning med 15-20 barn. För detta bygger vi om och anpassar våra fina barnlokaler i Lyktan med tillhörande trädgård i den lugna kyrkbyn Lindås. Vi vill att alla medarbetare och föräldrar ska ha stort inflytande på hur verksamheten bedrivs och tillsammans hitta de bästa formerna för omsorg om barnen. Vi vill erbjuda barnen mycket utevistelse och en hållbar kostfilosofi. Förskolan kommer att ha en kristen profil och arbetet följer självklart LPFF 98/reviderad 2016.

Vi söker dig som

• är utbildad förskollärare/pedagog alt. barnskötare med dokumenterad erfarenhet.
  • är flexibel och har god samarbetsförmåga och vill arbeta på en liten enhet.
  • sätter barnen i centrum och kan arbeta utifrån individuella behov utan åldergränser
  • är engagerad i din roll som pedagog och ser professionellt på ditt uppdrag
  • vågar ta eget ansvar.

Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet. Lön enligt avtal. Vi räknar med att du ska kunna tillträda denna tjänst den 1 augusti 2017 och att inskolning av barnen sker vecka 34-35. Sista ansökningsdatum: 2017-03-03. Verksamheten startar och tjänsterna tillsätts under förutsättning av Kyrkofullmäktiges beslut i april.

Om du har några funderingar är du välkommen att ringa till rekryteringsansvarig förskolechef Maria Wallin tel  0372-400 60, 0372/40030, mobil 0734201139 eller verksamhetsansvarig  kyrkoherde Anders Lindow, tel 0472-30227 eller 070-2887227.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan hit:

vislanda.pastorat@svenskakyrkan.se