Kom till kyrkan i jul!

Nyhet Publicerad Ändrad

En stund runt krubban, en julbön, midnattsmässa eller julotta? Varmt välkommen till Vislanda Kyrka och Blädinge Kyrka i jul!

24/12 Julafton
Kl.11.00 Julbön i Blädinge Kyrka. Joen Brandi samlar alla barn kring krubban och julevangeliet. Andree Bengtsson är musiker. Dessutom kommer Tove Åhsberg och Rasmus Richter för att spela och sjunga för oss. Varmt välkomna till en mysig stund runt krubban.

Kl. 14.00 Julandakt på Björkliden med Bengt-Olof Göransson, präst och Leif Önnerby, musiker.

Kl. 23.30 Midnattsmässa i Vislanda Kyrka. Ullrika Jäderland, präst. Sara Hedlund, sång. Fackeltåg går från ICA kl. 22.45.

25/12 Juldagen
Kl. 06.00 Julotta i Vislanda Kyrka med kyrkokören.  Präst Ullrika Jäderland, Leif Önnerby musiker. Elisabeth Önnerby spelar flöjt. Kyrkbil går.

Kl. 08.00 Julotta i Blädinge Kyrka med kyrkokören. Präst Ullrika Jäderland, Leif Önnerby musiker. Elisabeth Önnerby spelar flöjt.

26/12 Annandag Jul
14.00 Gudstjänst i Vislanda Kyrka med Bengt-Olof Göransson, präst och Maria Sennvall, musiker.