Det här går din kyrkoavgift till

När du är medlem i Svenska kyrkan betalar du kyrkoavgift. Den gör att vi i Bromma församling kan bedriva vår verksamhet. Läs mer om allt vi gör.

Bromma församling har lägst kyrkoavgift i hela landet

2019 ligger kyrkoavgiften i Bromma församling på 0,65 procent av taxerad inkomst. Det vill säga 65,5 öre av varje intjänad hundralapp går till Svenska kyrkan i Bromma.

Kyrkoavgiften består av två delar: församlingsavgift och stiftsavgift. Församlingsavgiften fastställs av kyrkofullmäktige, stiftsavgiften av stiftsfullmäktige. I Bromma går 65,5 öre till församlingen och 2,5 öre till Stockholms stift. Längst ner på sidan kan du räkna ut hur mycket du betalar i kyrkoavgift varje månad.

Vi gör vårt bästa för att förvalta kyrkoavgiften så att den gör gott för så många som möjligt.

Bromma församling har bland annat

Du stödjer även en församling som

Dessutom finns det mycket mer att upptäcka. Våra gudstjänster, konfirmandarbete, grupper och aktiveter för människor i olika åldrar där man får växa, utvecklas och vara den man är.

Vill du veta mer om oss och vilka aktiviteter som finns. Tveka inte att kontakta oss, du hittar kontaktuppgifter här. Vi annonserar dessutom varje vecka vår predikotur i Mitt i Bromma och du som bor i församlingen får vår församlingstidning Brommabladet fyra gånger per år.

Tack för att du bidrar!