Bredaryds pastorat

Kontakt

Bredaryds pastorat Besöksadress: Kyrkvägen 8, 33371 BREDARYD Postadress: Kyrkvägen 8, 33371 BREDARYD Telefon: +46(370)374170 E-post till Bredaryds pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Bredaryds pastorat

Att vara Sedd, Behövd och Tagen i anspråk är en mänsklig rättighet. Kyrkans budskap genomsyras av Gud som skapat oss, Jesus Kristus som befriar oss och den Heliga Ande som ger oss liv. Vår verksamhet vill präglas av mångfald, gemenskap och delaktighet . Den viktigaste byggstenen i detta arbete är du, så kom till kyrkan du också och hjälp oss att bygga tillsammans!

24 oktober i Kulltorp och 26 oktober i Bredaryd
Frågor? - Kontakta Niclas Tallberg, tel 374171.

Dax för arbetsdagar på kyrkogårdarna igen!

24 oktober i Kulltorp och 26 oktober i Bredaryd Frågor? - Kontakta Niclas Tallberg, tel 374171.

Vår hemlagade soppa serveras från 11.30 och kostar 50 kronor. Det finns alltid minst två alternativ att välja mellan och till soppan serveras alltid bröd. Kaffe och kaka efteråt.

Sopplunch torsdag 26/10 kl. 11.30 i Bredaryd

Frågor: kontakta Kerstin tel 374174.

Pilgrimsvandring lördag 28/10 kl. 9.00

Vi samlas kl. 9.00 vid Bredaryds församlingshem för samåkning till denna dagens utgångspunkt. Välkommen! Frågor: kontakta Kerstin tel 374174.

Våra kyrkor

Välkommen till våra kyrkor!

Kyrkobladet

Dåtid, nutid och framtid