Other languages with Google Translate

Kontakt

Bredaryds pastorat Besöksadress: Kyrkvägen 8, 33371 BREDARYD Postadress: Kyrkvägen 8, 33371 BREDARYD Telefon: +46(370)374170 E-post till Bredaryds pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Bredaryds pastorat

Att vara Sedd, Behövd och Tagen i anspråk är en mänsklig rättighet. Kyrkans budskap genomsyras av Gud som skapat oss, Jesus Kristus som befriar oss och den Heliga Ande som ger oss liv. Vår verksamhet vill präglas av mångfald, gemenskap och delaktighet . Den viktigaste byggstenen i detta arbete är du, så kom till kyrkan du också och hjälp oss att bygga tillsammans!

Vi erbjuder fortfarande kyrkskjuts även om vi inte annonserar detta i VästboAndan längre.  Önskar ni kyrkskjuts vänligen kontakta pastorsexpeditionen 0370-37 41 73.

Kyrkskjuts

Vi erbjuder fortfarande kyrkskjuts även om vi inte annonserar detta i VästboAndan längre. Önskar ni kyrkskjuts vänligen kontakta pastorsexpeditionen 0370-37 41 73.

För er information

Då vi haft de första frostnätterna är nu vattnet avstängt på kyrkogårdarna i Bredaryd och Kulltorp. Vattenkannor är även bortplockade. I Bredaryd finns det vatten under kyrkans kor, i Kulltorp finns det vatten bakom vaktmästarnas bod.

I dagsläget ligger en del av vår diakoniverksamhet nere då tjänsten som vår nya diakon är under uppbyggnad igen. Är du intresserad av att veta mer om diakoniverksamhet i pastoratet, ta kontakta med oss på 0370-37 41 70, bredaryd.pastorat@svenskakyrkan.se eller gå vidare på hemsidan.

Diakoniverksamhet

" Den som unnar andra gott, han blir välsignad "

Värdefulla ord

" Den som unnar andra gott, han blir välsignad "

Bild: Cecilia Backmark
Bredaryd pastorats dataskyddsombud är:

Svenska kyrkan
Växjö stift
Mathias Knutsson
351 06  Växjö
mathias.knutsson@svenskakyrkan.se

Dataskyddsombud

Den som behandlar personuppgifter måste i vissa fall utse ett dataskyddsombud. Ombudets roll är att kontrollera att dataskyddsförordningen (GDPR) följs inom organisationen genom att till exempel utföra kontroller och informationsinsatser. Bredaryd pastorats dataskyddsombud är: Svenska kyrkan Växjö stift Mathias Knutsson Box 527 351 06 Växjö 0470-77 38 18 mathias.knutsson@svenskakyrkan.se

Här kan du se varifrån vi hämtar dina personuppgifter, hur vi använder dem och vilka dina rättigheter är.

Så använder Svenska kyrkan dina personuppgifter

Svenska kyrkan har lanserat en app för barn. Genom interaktiva lek- och spelmoment får barn i förskoleåldern möjlighet att upptäcka kyrkorummet och lära sig mer om Svenska kyrkans tro och traditioner. Appen heter Kyrkan och är gratis att ladda ner och finns där appar finns.

Ny app för barn om kyrkan

Församlingsinstruktion Bredaryds pastorat