Kyrkans ungdom Töllsjö

För dig i 7:an eller äldre finns ungdomsgruppen där vi träffas under vår och höst. Det blir spel, film, lek, matlagning och mycket mer. Varje träff innehåller både lek och allvar, fika och andakt. Torsdagar kl 18:30-20.30 i Töllsjö församlingshem.

Corona-ändringar för konfirmandgrupper och KU

Vi vet att det är viktigt för ungdomar att hålla kontakten med både andra ungdomar och vuxna. Därför kommer konfirmandgrupperna och ungdomsgrupperna (KU) i Bollebygd och Töllsjö att i möjligaste mån fortsätta om än på digitala plattformar.

Vi följer förstås rapporteringen och riktlinjer som kommer från regeringskansliet, Folkhälsomyndigheten och MSB så kolla en extra gång att du har lämnat kontaktuppgifter som mobilnummer och mailadress så kan vi enkelt kontakta dig ifall det blir snabba ändringar i programmet.

Kika gärna in regelbundet här på hemsidan för att se eventuella uppdateringar.

Både ungdomar och föräldrar som har frågor och funderingar är förstås välkomna att höra av sig till respektive kontaktperson.

Kyrkans ungdomsgrupp, för dig som är 13 år och uppåt,  träffas i Töllsjö församlingshem med start 24 september på torsdagar kl. 18.30-20.30.

Vi fikar, pratar, leker, hittar på diverse aktiviteter och avslutar varje gång med en gemensam aftonbön.

Ingen anmälan. Kom som du är!

Kontaktperson: Annika Pettersson

Annika Pettersson