Foto: Hanna Hummelbo /IKON

Kyrkans ungdom Bollebygd

På fredagskvällarna träffas Kyrkans ungdom i Bollebygds församlingshem! För dig i 7:an och äldre. Häng på!

Corona-ändringar för konfirmandgrupper och KU

Vi vet att det är viktigt för ungdomar att hålla kontakten med både andra ungdomar och vuxna. Därför kommer konfirmandgrupperna och ungdomsgrupperna (KU) i Bollebygd och Töllsjö att i möjligaste mån fortsätta om än på digitala plattformar.

Vi följer förstås rapporteringen och riktlinjer som kommer från regeringskansliet, Folkhälsomyndigheten och MSB så kolla en extra gång att du har lämnat kontaktuppgifter som mobilnummer och mailadress så kan vi enkelt kontakta dig ifall det blir snabba ändringar i programmet.

Kika gärna in regelbundet här på hemsidan för att se eventuella uppdateringar.

Både ungdomar och föräldrar som har frågor och funderingar är förstås välkomna att höra av sig till respektive kontaktperson.

Vi träffas för att vi är nyfikna på Gud och vill, enskilt och tillsammans, närma oss Gud. Vi vill bygga en god gemenskap där var och en av oss får vara sig själv, bli sedd och accepterad för den man är.

Kontakt: Romano Scropeta, Cecilia Svensson

Fredagar kl 19-22 i Bollebygds församlingshem