Ung

Du som är ung har en plats i Guds rike! Och du är en viktig förebild för andra unga. Om du är ung och kristen, eller nyfiken på tron, kan det kännas bra och viktigt att få träffa andra ungdomar. Välkommen till församlingens ungdomsverksamhet!

Kyrkans Ungdom i Bollebygd

För dig som går i 7:an och uppåt! Fika, aktivitet och gemenskap. Fredagkvällar 19-22 i Bollebygds församlingshem. Terminsstart 1 september.

Kyrkans Ungdom Töllsjö

En samlingsplats för dig som är 13 år (i år) eller äldre. Vi ses på torsdagar kl 18.30-21 i Töllsjö församlingshem och fikar, snackar och har kul tillsammans med olika aktiviteter. Terminsstart 31 augusti.

Konfirmand 2023/24

Du är inte ensam om att fundera över livet. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt. Anmäl dig senast 29 aug! Mer info här.

Några ungdomar sitter på en scen och skrattar tillsammans.

Ungdomskören

För dig i 7:an och uppåt. Vi sjunger på svenska, engelska och ibland på andra språk. Onsdagar kl 19-20.30 i Bollebygds församlingshem. Terminsstart 6 september.

För dig som är konfirmerad

Vi har ett flertal olika gemenskaper för dig som är konfirmerad. Kyrkans ungdom i Bollebygd eller Töllsjö samt Ungdomskören i Bollebygd. Vill du finnas med som fadder/ledare i en konfirmandgrupp? Läs mer.