Foto: Alex Giacomini /Ikon

Konfirmand i Bollebygd och Töllsjö

Du är inte ensam om att fundera över livet. Konfirmation handlar bland annat om att diskutera små och stora frågor tillsammans med andra. Är du nyfiken på både dig själv och din omgivning?

Välkommen att bli konfirmand 2022/2023 och 2023/24

Kommande år har vi tre olika konfirmandalternativ: Sommarkonfirmander, Kökets konfirmander och deckarkonfirmander, som du kan läsa mer om längre ner på den här sidan. Oavsett vilken grupp du väljer är vi väldigt glada över att få träffa just dig.

Konfirmationsalternativ

Konfirmander händer med frälsarkrans

Kökets konfirmander

En grupp som tillbringar några kvällar i månaden tillsammans i köket. Vi bakar och lagar mat inspirerad av livet, Bibeln och tron. Cirka 4 lägerdygn med möjlighet till övernattning.

Sommarkonfirmander

För dig som i första hand vill träffas när skolan har lov. Vi åker på läger, men träffas också någon söndag. Totalt runt 9 lägerdygn. Kombinera aktiviteter som bad, volleyboll, lekar, tävlingar och paddling med att utforska kristen tro.

Deckarkonfirmander

Vi träffas två vardagskvällar i månaden samt en söndag eftermiddag/kväll under 2023. Tillsammans försöker vi lösa ett mordmysterium med hjälp av Bibeln och tron. Ca 4 lägerdygn med möjlighet till övernattning.

Anmälan konfirmation 2022/23 och 2023/24

Konfirmandens uppgifter:

Jag väljer: *

Vårdnadshavares uppgifter:

Jag samtycker till att pastoratet hanterar mina och konfirmandens personuppgifter enligt gällande policy.

Jag samtycker till att eventuella bilder på konfirmanden får användas av pastoratet, för hemsida, tryckt media m.m.

Läs mer: svenskakyrkan.se/bollebygd/gdpr

Ta chansen att bli konfirmand!

Ordet konfirmation betyder bekräftelse, det handlar om att säga sitt ja till den gåva Gud ger i dopet: evig kärlek. Även du som inte är döpt är välkommen, konfirmationstiden kan leda fram till dop och konfirmation. Det finns ungdomar i nästan varje konfirmandgrupp som inte är döpta.

Under konfirmationsåret får du chansen att fundera på och dela dina tankar om livet och kristen tro. Testa dina värderingar och åsikter. Utforska både dig själv och andra. Konfirmandtiden brukar bli ett minne för livet!

Konfirmander med särskilda behov

Kontakta oss så samtalar vi om hur vi utformar konfirmationstiden. Vi kan ordna till exempel enskild undervisning, mindre grupper eller annan typ av stöd.

Information om personuppgifter

Konfirmander i sina kåpor vid en sjö.

Konfirmation

Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.