Konfirmand 2024/25

Du är inte ensam om att fundera över livet. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Du är inte ensam om att fundera över livet

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Tänker och tycker alla kristna likadant om Gud? Har Jesus funnits på riktigt? Måste man tro på allt som står i Bibeln? Vad är meningen med att leva?

Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. En del av tradition, andra har kompisar som gjort det. Eller så handlar det helt enkelt om att du är nyfiken på livet, Gud och din egen plats i universum. Konfirmandtiden brukar bli ett minne för livet!

Även du som inte är döpt är välkommen, konfirmationstiden kan leda fram till dop och konfirmation.

Vi ser fram emot att möta dig!

/Konfirmandledarna i Bollebygd och Töllsjö församlingar

 

Konfirmander med särskilda behov

Kontakta oss så samtalar vi om hur vi utformar konfirmationstiden. I år finns den nystartade Con Dios-gruppen som ett alternativ, med vi kan även ordna enskild undervisning eller annan typ av stöd.

Konfirmander tränar på sin predikan inför konfirmationsgudstjänsten.

Konfirmation

Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Kyrkans Ungdom Töllsjö

En samlingsplats för dig som är 13 år (i år) eller äldre. Vi ses på torsdagar kl 18.30-21 i Töllsjö församlingshem och fikar, snackar och har kul tillsammans med olika aktiviteter. Läs mer.

Kyrkans Ungdom i Bollebygd

För dig som går i 7:an och uppåt! Fika, aktivitet och gemenskap. Fredagkvällar 19-22 i Bollebygds församlingshem. Läs mer.

GDPR

Information om personuppgifter