Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019
Dop i Ljusnan
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Konfirmand i Bollebygd och Töllsjö

Du är inte ensam om att fundera över livet. Konfirmation handlar bland annat om att diskutera små och stora frågor tillsammans med andra. Är du nyfiken på både dig själv och din omgivning?

Välkommen att bli konfirmand 2021/2022

Nuvarande år har vi tre olika konfirmandalternativ som du kan läsa mer om längre ner på den här sidan, Upplevelsekonfirmander, Sommarkonfirmander och Kökets konfirmander. Oavsett vilken grupp du väljer är vi väldigt glada över att få träffa just dig.

Anmäl dig nedan senast 30 september 2021!

Observera att smittläget kan komma att påverka konfirmandtidens utformning.

Ta chansen att bli konfirmand!

Ordet konfirmation betyder bekräftelse, det handlar om att säga sitt ja till den gåva Gud ger i dopet: evig kärlek. Även du som inte är döpt är välkommen, konfirmationstiden kan leda fram till dop och konfirmation. Det finns ungdomar i nästan varje konfirmandgrupp som inte är döpta.

Oavsett vilken konfirmandgrupp du väljer, får du chansen att fundera på och dela dina tankar om livet och kristen tro. Testa dina värderingar och åsikter. Utforska både dig själv och andra. Konfirmandtiden brukar bli ett minne för livet!

Konfirmandens uppgifter:

Jag väljer: (skriv 1 för ditt förstahandsval, 2 för ditt andra osv) *

Vårdnadshavares uppgifter:

Jag samtycker till att pastoratet hanterar mina och konfirmandens personuppgifter enligt gällande plolicy. Läs mer: svenskakyrkan.se/bollebygd/personuppgiftsbehandling

Konfirmander med särskilda behov

Kontakta oss så samtalar vi om hur vi utformar konfirmationstiden. Vi kan ordna till exempel enskild undervisning, mindre grupper eller annan typ av stöd.

Cecilia Svensson

Församlingspedagog, Barn- och ungdomsverksamheten