Barn och familj

”Låt barnen komma till mig och hindra dem inte”, säger Jesus. Det är ord ur Bibeln som vi får påminnas om varje gång ett barn döps i församlingen. Därför är barnen särskilt viktiga i kyrkans gemenskap. Att få växa i tron och få lära känna Jesus är viktigt redan från unga år. Vi vill vara en naturlig mötesplats för barn och föräldrar.

Öppna förskolan

Öppna förskolan har sommaruppehåll fram till september. Välkommen tillbaka efter sommaren!

2-årig pojke som klappar händer och ser busig ut

Messy Church

Roliga och inspirerande träffar på cirka 1,5–2 timmar för barn och vuxna fulla med kreativitet, gemenskap och reflektion där alla åldrar kan delta tillsammans.

Barnkörer

Nyfiken på musik? Vi vill ge varje barn möjlighet att upptäcka och utveckla sin musikalitet. Välkommen att vara med och sjunga! Läs mer.