Foto: Martina Slater

TRO OCH LIV

Det här gäller i BARkåkra församling fr o m 1 juni

Början på slutet, en ljusning, en lättnad – det är vad vi har att se fram emot. Från och med den 1 juni lättar restriktionerna gällande offentliga sammankomster. Fram till den 1 juli gäller följande i Barkåkra församling:

• Vi firar gudstjänst i kyrkan med 40 deltagande (exklusive de som tjänstgör). Då har vi tagit hänsyn till att vi ska kunna hålla 1 meters avstånd i alla riktningar mellan de olika sällskapen i kyrkan, vilket vi fortsatt rekommenderas göra tills vi får annat besked. Ett sällskap som sitter tillsammans får bestå av max 4 personer. Besökare skall anvisas till sin plats i kyrkan, men tillåts flytta sig för exempelvis kommunion eller avsked vid begravning.
  • Dop, begravning och vigsel max 40 deltagande (exklusive de som tjänstgör).
  • Vid uthyrning av våra församlingshem är det fortfarande max 8 personer som får vistas tillsammans. Det räknas som uthyrning av lokal till privata sällskap enligt Begränsningsförordningen.
  • Vi kan komma att fira gudstjänster utomhus under sommaren. Då kan vi samlas betydligt fler om vi har anvisade sittplatser. Vi kommer att informera om så blir fallet på vår hemsida och på facebook.

Avslutningsvis vill jag önska er varmt välkomna till oss i Barkåkra församling!
    Herde Per

KONFIRMATION 2021-22

BARKÅKRABLADET NR 2 2021

En hälsning från Barkåkra församling.

KLICKA HÄR

MEDLEMSKAP I SVENSKA KYRKAN

Nästan alla som lever i Sverige kommer någon gång i sitt liv i kontakt med Svenska kyrkan. Det kan vara när livet känns som bräckligast eller absolut bäst – och allt däremellan. Oavsett när ska mötet med Svenska kyrkan lyfta, stärka och ge hopp. Kyrkan är en plats att vara stolt över. Du som medlem gör allt möjligt!

KLICKA HÄR