TRO OCH LIV

AKTUELLT

Starten för alla våra barn- och vuxenverksamheter är uppskjuten på grund av smittoläget i samhället. Vi håller er uppdaterade här och på vår facebooksida.

Med start vecka 2 (10 januari) kommer expeditionen att vara stängd för besök på måndagar. Det går fortfarande bra att nå oss på telefon 0431-44 54 70 och mejl barkakra.forsamling@svenskakyrkan.se som vanligt. Tisdag till fredag öppet 09-12 och 13-14. Tillsvidare kommer vi att tillämpa regeln om max 40 besökare till våra gudstjänster. Församlingshemmen hyrs ut till max 20 personer.

BARKÅKRABLADET NR 4 2021

En hälsning från Barkåkra församling.

KLICKA HÄR

MEDLEMSKAP I SVENSKA KYRKAN

Nästan alla som lever i Sverige kommer någon gång i sitt liv i kontakt med Svenska kyrkan. Det kan vara när livet känns som bräckligast eller absolut bäst – och allt däremellan. Oavsett när ska mötet med Svenska kyrkan lyfta, stärka och ge hopp. Kyrkan är en plats att vara stolt över. Du som medlem gör allt möjligt!

KLICKA HÄR