TRO OCH LIV

Måndag 30/5 och tisdag 31/5 är expeditionen stängd på grund av verksamhetsplanering.

KONFIRMATION 2022/23

Anmäl dig här!

Vi finns här i tid av oro

Vi är många som känner oro över kriget i Ukraina. Vår kyrka är öppen för bön och ljuständning varje dag 07.00-21.00. Vi finns också här om du känner behov av att samtala.

NÖDROP FÖR UKRAINA

Två brandmän står och tittar på ett sönderbombat hus.

Act Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Kriget i Ukraina drabbar många. Läget är akut! Behoven är stora och fortsätter att öka. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds. Din gåva behövs!

BARKÅKRABLADET VÅR 2022

En hälsning från Barkåkra församling.

KLICKA HÄR

Gudstjänsten

Det spelar ingen roll om du är troende, sökare eller tvivlare. Gudstjänsten är till för och öppen för alla som vill vara med.

En vuxen och ett barn står vid strandkanten och tittar ut över vattnet.

Kristen tro

Vill du veta mer om kristen tro? Här kan du läsa om vad Svenska kyrkan står för. Du kan också få näring till dina egna tankar om kristen tro.

act Barkåkra

Vi kallades tidigare Internationella gruppen. Vi har frukostmöten i Skäldervikens församlingshem. Nystart hösten 2021.

Musik och sång

Visste du att det är vetenskapligt bevisat att man blir lycklig genom att sjunga i kör? Varför inte prova att sjunga i en av våra körer?

Ett glatt barn med rutig mössa gör V-tecknet med båda händerna mot kameran.

Barn och familj

Vi vill gärna följa ditt barn från dopet och framåt längs livets stig. Barkåkra församling har barn- och familjeverksamhet för barn i olika åldrar och deras föräldrar.

Någon tar handsprit ur en pump.

Aktuell information med anledning av borttagna pandemirestriktioner

De flesta pandemirestriktioner är nu borttagna. Välkommen att fira gudstjänst, gå på konsert och delta i församlingens aktiviteter! Nu är det möjligt att göra det utan restriktioner.

MEDLEMSKAP I SVENSKA KYRKAN

Nästan alla som lever i Sverige kommer någon gång i sitt liv i kontakt med Svenska kyrkan. Det kan vara när livet känns som bräckligast eller absolut bäst – och allt däremellan. Oavsett när ska mötet med Svenska kyrkan lyfta, stärka och ge hopp. Kyrkan är en plats att vara stolt över. Du som medlem gör allt möjligt!

KLICKA HÄR