TRO OCH LIV

Det här gäller i BARkåkra församling fr o m 1 juLI

ÖPPETTIDER I SOMMAR PÅ EXPEDITIONEN:
Vecka 26 och 27 måndag, onsdag och torsdag  kl. 9-12 och 13-14.
Vecka 28, 29, 30 och 31 måndag - torsdag kl. 9-12.

Från och med den 1 juni lättade restriktionerna gällande offentliga sammankomster under pandemin. Fr o m den 1 juli gäller följande i Barkåkra församling:

• Vi firar gudstjänst i kyrkan med 40 deltagande (exklusive de som tjänstgör). Då har vi tagit hänsyn till att vi ska kunna hålla 1 meters avstånd i alla riktningar mellan de olika sällskapen i kyrkan, vilket vi fortsatt rekommenderas göra tills vi får annat besked. Ett sällskap som sitter tillsammans får bestå av max 4 personer. Besökare skall anvisas till sin plats i kyrkan, men tillåts flytta sig för exempelvis kommunion eller avsked vid begravning.
  • Dop, begravning och vigsel max 40 deltagande (exklusive de som tjänstgör).
  • Vid uthyrning av våra församlingshem är det max 25 personer som får vistas tillsammans för att kunna hålla avstånd enligt kvarstående rekommendation av Folkhälsomyndigheten.
  • Vi kommer att fira vissa gudstjänster utomhus under sommaren. Då kan vi samlas betydligt fler om vi har anvisade sittplatser. Vi kommer att informera när så blir fallet på vår hemsida och på facebook.

Varmt välkomna till oss i Barkåkra församling!
    Herde Per

KONFIRMATION 2021-22

BARKÅKRABLADET NR 2 2021

En hälsning från Barkåkra församling.

KLICKA HÄR

MEDLEMSKAP I SVENSKA KYRKAN

Nästan alla som lever i Sverige kommer någon gång i sitt liv i kontakt med Svenska kyrkan. Det kan vara när livet känns som bräckligast eller absolut bäst – och allt däremellan. Oavsett när ska mötet med Svenska kyrkan lyfta, stärka och ge hopp. Kyrkan är en plats att vara stolt över. Du som medlem gör allt möjligt!

KLICKA HÄR