Barkåkra församling

TRO OCH LIV

ÖPPETTIDER EXPEDITION

Expeditionen är öppen vardagar kl. 09.00-12.00 och 13.00-14.00. Under samma tid kan du nå oss på telefon 0431-44 54 70 och du kan också maila oss barkakra.forsamling@svenskakyrkan.se

Sommar i Barkåkra

Vi har sommaraktiviteter för alla åldrar! Varmt välkomna till Barkåkra församling i sommar.

Diakon till Barkåkra församling

Barkåkra församling söker en diakon med huvudsaklig inriktning mot barn/ungdom och konfirmander. Viss del av tjänsten riktar sig mot äldre.

BARKÅKRABLADET SOMMAR 2024

En hälsning från Barkåkra församling

LÄS HÄR

ANMÄLAN TILL KONFIRMATION 2024-25 ÖPPEN NU!

Konfirmation

Vill du få nya vänner och upplevelser du aldrig glömmer? Vill du göra spännande saker, prata om livet och sjunga tillsammans? Då finns konfirmationen.

Gudstjänsten

Det spelar ingen roll om du är troende, sökare eller tvivlare. Gudstjänsten är till för och öppen för alla som vill vara med. Här delar vi glädje och sorg och känner gemenskap.

Barn och familj

Barkåkra församling erbjuder barn- och familjeverksamheter för olika åldrar i hela vår församling. Vi följer barn genom livets väg! Höstens grupper startar vecka 35.

Musik och sång

Visste du att det är vetenskapligt bevisat att man blir lycklig genom att sjunga i kör? Varför inte prova att sjunga i en av våra körer?

Seniorverksamheten

Välkomna till våra caféer; Café tisdag i Skälderviken och Café torsdag i Vejbystrand.

act Barkåkra

Vi kallades tidigare Internationella gruppen. Vi har frukostmöten i Skäldervikens församlingshem.

En vuxen och ett barn står vid strandkanten och tittar ut över vattnet.

Kristen tro

Vill du veta mer om kristen tro? Här kan du läsa om vad Svenska kyrkan står för. Du kan också få näring till dina egna tankar om kristen tro.

Vi finns här i tid av oro

Vår kyrka är öppen för bön och ljuständning varje dag 07.00-21.00. Vi finns också här om du känner behov av att samtala.

MEDLEMSKAP I SVENSKA KYRKAN

Nästan alla som lever i Sverige kommer någon gång i sitt liv i kontakt med Svenska kyrkan. Det kan vara när livet känns som bräckligast eller absolut bäst – och allt däremellan. Oavsett när ska mötet med Svenska kyrkan lyfta, stärka och ge hopp. Kyrkan är en plats att vara stolt över. Du som medlem gör allt möjligt!

KLICKA HÄR