Foto: Jeanette Willes Nihlén

Barkåkra församling

TRO OCH LIV

ÖPPETTIDER EXPEDITION

Expeditionen är öppen vardagar kl. 09.00-12.00 och 13.00-14.00. Under samma tid kan du nå oss på telefon 0431-44 54 70 och du kan också maila oss barkakra.forsamling@svenskakyrkan.se

BARKÅKRABLADET VÅR 2023

En hälsning från Barkåkra församling

LÄS HÄR

Gudstjänsten

Det spelar ingen roll om du är troende, sökare eller tvivlare. Gudstjänsten är till för och öppen för alla som vill vara med. Här delar vi glädje och sorg och känner gemenskap.

Ett glatt barn med rutig mössa gör V-tecknet med båda händerna mot kameran.

Barn och familj

Vi vill gärna följa ditt barn från dopet och framåt längs livets stig. Barkåkra församling har barn- och familjeverksamhet för barn i olika åldrar och deras föräldrar. Vårens verksamhetstermin startar vecka 3!

Musik och sång

Visste du att det är vetenskapligt bevisat att man blir lycklig genom att sjunga i kör? Varför inte prova att sjunga i en av våra körer?

Seniorverksamheten

Välkomna till våra caféer; Café tisdag i Skälderviken och Café torsdag i Vejbystrand med start vecka 3. Nytt för i år är Seniorpromenaden som drar igång tisdag 7 februari 2023 i Vejbystrand.

act Barkåkra

Vi kallades tidigare Internationella gruppen. Vi har frukostmöten i Skäldervikens församlingshem.

En vuxen och ett barn står vid strandkanten och tittar ut över vattnet.

Kristen tro

Vill du veta mer om kristen tro? Här kan du läsa om vad Svenska kyrkan står för. Du kan också få näring till dina egna tankar om kristen tro.

Vi finns här i tid av oro

Vår kyrka är öppen för bön och ljuständning varje dag 07.00-21.00. Vi finns också här om du känner behov av att samtala.

MEDLEMSKAP I SVENSKA KYRKAN

Nästan alla som lever i Sverige kommer någon gång i sitt liv i kontakt med Svenska kyrkan. Det kan vara när livet känns som bräckligast eller absolut bäst – och allt däremellan. Oavsett när ska mötet med Svenska kyrkan lyfta, stärka och ge hopp. Kyrkan är en plats att vara stolt över. Du som medlem gör allt möjligt!

KLICKA HÄR