Musik och sång

Visste du att det är vetenskapligt bevisat att man blir lycklig genom att sjunga i kör? Varför inte prova att sjunga i en av våra körer?

Damkören Carpe Nova

Damkören Carpe Nova är en kör med pigga tjejer som sjunger fyrstämmigt. Vi brukar träffas i Skäldervikens församlingshem på tisdagskvällar. Just nu ligger vår verksamhet nere på grund av Coronapandemin, men vi hoppas kunna starta upp igen så snart som möjligt!

Vejbykören

Vejbykören är en kör för daglediga damer och herrar. Vi brukar träffas i Vejbystrands församlingshem på torsdagsförmiddagar. Just nu ligger vår verksamhet nere på grund av Coronapandemin, men vi hoppas kunna starta upp igen så snart som möjligt!

Orgeln

Den nuvarande kyrkorgeln i nykyrkan är mekanisk, byggd av Tostareds orgelfabrik och invigdes 1994.

Titti Ertsborn

Kyrkomusiker