Ett glatt barn med rutig mössa gör V-tecknet med båda händerna mot kameran.

Barn och familj

Vi vill gärna följa ditt barn från dopet och framåt längs livets stig. Barkåkra församling har barn- och familjeverksamhet för barn i olika åldrar och deras föräldrar.

LILLKYRKIS

I Barkåkra församling har vi Lillkyrkis för föräldrar och de allra minsta barnen i vårt församlingshem i Vejbystrand.

På Lillkyrkis får barnen möjlighet att skapa, leka och sjunga. Du som förälder träffar andra daglediga föräldrar över en fika och goda samtal. Har du önskemål? Berätta det gärna.

VI TRÄFFAS:

Måndagar kl. 9.30 - 11.30
Vejbystrands församlingshem

HIMMEL & PANNKAKA

Himmel och pannkaka är vår nya grupp i gammal Bönanregi. Vissa saker känner ni kanske igen, andra är nya. Vi äter alltid tillsammans, soppa och pannkakor.

En plats där olika generationer möts och samtalar, umgås och gör saker tillsammans. I våra lokaler finns gott om plats med ställen för lek, bus, pyssel med mera. Vi avslutar alltid med en gemensam andakt.
Vi äter ca kl. 17.30.

Anmäl dig gärna på sms till oss så att vi vet hur många som ska äta.
Har ni frågor eller vill veta mer, ring eller maila oss!

VI TRÄFFAS:

Onsdagar ojämna veckor i Vejbystrands församlingshem kl. 16.30-18.30.

Drop in från kl. 16.00. Glöm inte anmäla dig!

Premiär 13 april.