Frukost för kvinnor

Längtar du efter att ”bara vara”? Ta det lugnt, inte känna en massa krav? Välkommen till Backa församlingshem där ett dignande frukostbord väntar.

Frukost för kvinnor ger dig möjlighet att sitta ner i lugn och ro och njuta av en god frukost. Samtidigt får du inspiration genom möten med intressanta gäster som delar sin kunskap, livsberättelse och erfarenhet. Barnen har vi lämnat hemma, allt är serverat och kraven på dig som gäst är minimala.

God frukost och inspiration genom möten och intressanta gäster.
Anmälan görs senast onsdagen innan till Maria Svenungsson.

information

Backa församlingshem

Lördagar kl 9.00-11.00

Pris 50 kr.
Betalningen kan ske både kontant och med kort.

Maria Svenungsson

Backa församling

Teolog, Arbetsledare

Mer om Maria Svenungsson

Maria är församlingsteolog och arbetsledare för arbetslaget Brunnsbo. Hon arbetar med vuxenverksamhet och kurser.