Alseda församling

Kontakt

Alseda församling Besöksadress: Skedevägen 5, 57015 Holsbybrunn Telefon: +46(383)50200 E-post till Alseda församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Alseda församling

Vi vill att människor i vår församling skall upptäcka den kristna gemenskapen och förstå att alla - utan undantag - är ögonstenar för Gud. (Just nu bygger vi om webbplatsen, så den ser kanske lite konstig ut ibland. Men ha tålamod!)

Konfirmation 2017-18

I Alsedaförsamling har vi gemensam konfirmation. Alseda, Ökna, Skede, Skirö och Karlstorp ingår i detta fina område.

Sommarmusik 2017

Det finns möjlighet för medlemmar i Svenska Kyrkan som är skrivna i gamla Ökna församling att söka pengar från Stiftelsen Per Danielsson och Karin Nannesdotters Donation.

Behöver du ekonomiskt stöd?

Alseda församling består sedan 2010 av fem tidigare församlingar: Alseda, Karlstorp, Skede, Skirö och Ökna. I församlingen finns 5 äldre kyrkor och ett kapell, det sistnämnda ligger naturskönt vid Tureforsdammen i Kvillsfors samhälle och kallas Bergudden.

Bild: Lindwalls Text & Bild

Nu är arbetet i full gång. I bladet
kan du läsa om arbetet att bli ett
gemensamt pastorat som också