Grön skylt vid graven?

Finns det en grön skylt vid din anhörigas grav? Då ska du snarast kontakta vår kyrkogårdshandläggare. Läs mer nedan.

Ser du en grön skylt och vet något om gravrättsinnehavaren, kontakta oss. Exempelbild. På våra skyltar står: Gravplatsnummer XXX. Släktingar eller närstående till gravsatta! Var vänliga kontakta kyrkogårdsförvaltningen för upplysningar! Foto: Gustaf Hellsing/IKON

En grön skylt vid graven innebär att vi saknar information om eller kontaktuppgifter till gravrättsinnehavare. Kontakta kyrkogårdshandläggare Ina Nordh om du har information om en sådan grav.

Klicka dig vidare nedan för att komma till aktuell kyrkogård. Om du har uppgifter om en gravplats på någon av dessa sidor, ta då kontakt omgående.  De har haft gröna skyltar i mer än två år och gravrätten för dem återgår till församlingen om ingen hört av sig före 31 maj 2021 . Detta innebär att gravarna riskerar att tas bort.

Askeby
Bankekind