Göra skillnad 2019

Under två dagar i september samlades vi för första gången under nya namnet Act Svenska kyrkan. Vi som är intresserade och engagerade för en rättvis värld. Vi som tror på alla människors lika värde och vill göra skillnad!

Under två inspirerande dagar sågs vi i Uppsala för att dela erfarenheter, historia och lära oss mer. Dagarna bjöd på föreläsningar och panelsamtal med Act Svenska kyrkans olika aktörer. Det blev många spännande möten med andra engagerade både inom Sverige och från våra samarbetspartners ute i världen.

Missade du Göra skillnad?

Här kan du ta del av de seminariepresentationer som framfördes under helgen.

Under inledningen av Göra skillnad så frågade vi deltagarna vilket ord de tycker bäst beskriver Act Svenska kyrkan.

Bild, film och ljudupptagningar under dagarna

I samband med Göra Skillnad 2019 så skulle Act Svenska kyrkan vilja göra bild, film och ljudupptagningar. Detta för att kunna bjuda in människor att delta i insamlingskampanjer, event och att informera om vårt och våra partners arbete. Vid anmälan kommer vi därför att fråga om ditt samtycke till detta. Om du inte samtycker kommer din namnbricka markeras för att indikera till våra fotografer att du inte önskar vara med på bild film och ljudupptagningar. Vi kommer erbjuda utrymmen i lokalerna för de som inte vill bli fotograferade eller filmade. Läs information om personuppgiftsbehandling.

Miljödiplomering

Göra skillnad 2019 är miljödiplomerat i enlighet med Svenska kyrkans standard för event. Vi väljer vegetarisk meny för mindre miljöpåverkan, väljer bort plast och onödigt användande av papper. Flygresor för inbjudna gäster klimatkompenseras samt leverantörer som transporterar varor till och från eventet har ett aktivt miljöarbete.